Algemeen

Joss Whedon: onbekende actrice voor 'Batgirl' of... Vin Diesel

De DC-film gaat er dus echt komen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 16:27 in Algemeen
Het lijkt dan toch echt werkelijkheid te gaan worden: Avengers-kopman Joss Whedon gaat de DC-film Batgirl maken. De regisseur was gisteren aanwezig bij de officiële première van Guardians of the Galaxy Vol. 2 en sprak kort met Variety over de film en de actrice die de titelrol moet gaan spelen.

In onderstaande video maakt Whedon duidelijk dat hij op dit moment bezig is om het personage goed uit te werken en nog niet heeft stil gestaan bij de casting. Een paar tellen later laat hij blijken dat hij liever een onbekende naam heeft in de rol van Barbara Gordon dan dat het een grote ster wordt. Hij wil echter een uitzondering maken; voor Vin Diesel. Logisch ook.


Warner Bros. is achter de schermen druk bezig met de realisatie van allerlei DC-films, van Nightwing tot Shazam en van Dark Universe tot Gotham City Sirens. Voor de schermen houdt Warner het echter vaag en wordt de in 2014 verschenen DC-kalender steeds onduidelijker.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Neothanos

Avatar

Top, laten we hopen dat dit goed uitpakt allemaal voor DC. Het is ieder geval duidelijk dat het roer flink om gaat. Gezonde concurrentie is alleen maar goed voor de consument.

Master Of Films

Avatar

Ik vind het prima als Vin Diesel Barbara Gordon/Batgirl gaat spelen, maar dan moet hij wel een rooie pruik opzetten. DIe kale kop van hem is geen gezicht voor die personage. Daarnaast zie ik dan Dom in een te strak pakkie.

rainking

Avatar

Sorry sorry sorry, ik wil niet dagelijks gaan nitpicken (nogmaals sorry), maar dat plaatje bovenaan is van Batwoman, niet van Batgirl.

Had ik al sorry gezegd?

kaedir

Avatar

Deze man kan beter een tv serie maken op HBO. Nu hij toch bij WB bezig is.

Master Of Films

Avatar

rainking "Sorry sorry sorry, ik wil niet dagelijks gaan nitpicken (nogmaals sorry), maar dat plaatje bovenaan is van Batwoman, niet van Batgirl."
Sorry, ik hou ook niet nitpicken, maar ik doe het toch. Sorry, maar helaas heb je het fout. De persoon die je in het plaatje ziet is Vin Diesel met een pruik en iets te grote mannenborsten.

rainking

Avatar

Master Of Films
Sorry, ik hou ook niet nitpicken, maar ik doe het toch. Sorry, maar helaas heb je het fout. De persoon die je in het plaatje ziet is Vin Diesel met een pruik en iets te grote mannenborsten.

I stand corrected. Niks aan toe te voegen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair