Gaat Robert Pattinson voor 'Twilight' spin-off 'Midnight Sun'?

Hij ziet het wel zitten.

In 2012 werd met The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 een punt gezet achter de financieel bijzonder succesvolle vijfdelige filmreeks. Daarna waren er geruchten dat de franchise uitgebreid zou worden met originele spin-offs (ook op televisie), maar deze zijn nooit verschenen. Nu werpt hoofdrolspeler Robert Pattinson (The Lost City of Z, Life) een balletje op.

Tegenover Yahoo! Movies gaf de acteur, die de rol speelde van Edward Cullen, aan dat hij wel zin heeft in een nieuwe film. Hij zinspeelt zelf op een mogelijke spin-off. "Dus, ik krijg mijn eigen spin-off? ... Ik ben altijd wel nieuwsgierig. Bij alles waar een groot publiek voor is of lijkt te zijn, trekt mij het idee om de verwachtingen van mensen te choqueren. Er zouden enkele radicale manieren kunnen zijn om het te doen, en dat zou echt leuk zijn. Het is altijd moeilijk als er geen bronmateriaal is."

Een spin-off rond Edward Cullen is uiteraard helemaal geen raar idee. Schrijfster - en producent van de films - Stephenie Meyer werkte aan het boek Midnight Sun. In dit boek werd het Twilight-verhaal opnieuw verteld vanuit het oogpunt van Pattinsons personage. Nadat in 2008 twaalf hoofdstukken illegaal op het internet belandden, rondde de schrijfster het boek nooit af.

In het verleden heeft Pattinson aangegeven dat hij klaar was met de Twilight-films. Ook Meyer heeft aangegeven klaar te zijn met Twilight. Maar toch doen?



NieuwsFilm

meest populair