Algemeen

Gaat Robert Pattinson voor 'Twilight' spin-off 'Midnight Sun'?

Hij ziet het wel zitten.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 08:47 in Algemeen
In 2012 werd met The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 een punt gezet achter de financieel bijzonder succesvolle vijfdelige filmreeks. Daarna waren er geruchten dat de franchise uitgebreid zou worden met originele spin-offs (ook op televisie), maar deze zijn nooit verschenen. Nu werpt hoofdrolspeler Robert Pattinson (The Lost City of Z, Life) een balletje op.

Tegenover Yahoo! Movies gaf de acteur, die de rol speelde van Edward Cullen, aan dat hij wel zin heeft in een nieuwe film. Hij zinspeelt zelf op een mogelijke spin-off. "Dus, ik krijg mijn eigen spin-off? ... Ik ben altijd wel nieuwsgierig. Bij alles waar een groot publiek voor is of lijkt te zijn, trekt mij het idee om de verwachtingen van mensen te choqueren. Er zouden enkele radicale manieren kunnen zijn om het te doen, en dat zou echt leuk zijn. Het is altijd moeilijk als er geen bronmateriaal is."

Een spin-off rond Edward Cullen is uiteraard helemaal geen raar idee. Schrijfster - en producent van de films - Stephenie Meyer werkte aan het boek Midnight Sun. In dit boek werd het Twilight-verhaal opnieuw verteld vanuit het oogpunt van Pattinsons personage. Nadat in 2008 twaalf hoofdstukken illegaal op het internet belandden, rondde de schrijfster het boek nooit af.

In het verleden heeft Pattinson aangegeven dat hij klaar was met de Twilight-films. Ook Meyer heeft aangegeven klaar te zijn met Twilight. Maar toch doen?

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ik denk dat Pattinson denkt van, ik kan wel weer een groot kassucces gebruiken, dus waarom niet weer een Twilight film.
Ze kunnen de vrouwelijke fans shockeren door Edward met een andere vrouw te laten daten, want Kristen Stewart zal de komende jaren echt niet meer in blockbusters te zien zijn.
Maar als je de fans echt wel shockeren, moet je er een old school bloederige horrorfilm van maken.

Xenolicker

Avatar

Ik heb nooit een Twilight film gezien maar ik heb laatst weer eens "Vampires Suck" gekeken en die is op zichzelf alleen al zo grappig dat ik nu toch wel erg benieuwd ben naar de film waarop het gebaseerd is!

benjamin

Avatar

Doe maar niet, nu is hij net een beetje aan het bewijzen dat hij wel wat waard is als acteur, dan wil je weer niet iets aannemen dat dat verandert.

Spider-fan

Avatar

Ze heeft wel een alternatieve versie van Twilight uitgebracht, die heet Life and Death, daarin zijn de geslachten omgedraaid, dus dat is niet helemaal hetzelfde als vanuit Edward's oogpunt vertellen. Daarin is de hoofdrol een jongen, Beaufort Swan, en de vampier een meisje, Edythe Cullen.

Er is ook nog een novelle rond het personage Bree Tanner uit Eclipse die nog niet verfilmd is. Of zou dat te weinig materiaal zijn voor een hele film?

nieuwslaatste nieuws

meest populair