Algemeen

Ontmoeting Guardians en Avengers in de ruimte in 'Avengers: Infinity War'

Zoe Saldana geeft detail prijs.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 19:32 in Algemeen
Guardians of the Galaxy Vol. 2 staat op het punt van verschijnen en de opnames voor Avengers: Infinity War vinden op dit moment plaats. Het is voor de Guardians-cast dus behoorlijk opletten dat ze niet teveel details prijsgegeven over hun aandeel in de crossover. Zoe Saldana lijkt toch een opvallend detail prijs te hebben gegeven.

In gesprek met Fandango onthulde de actrice, die in de films de rol speelt van Gamora, waar de Avengers en de Guardians elkaar voor het eerst ontmoeten. In tegenstelling tot wat je zou verwachten is dit niet op de aarde, maar in de ruimte. Naar aanleiding van opmerkingen over een mogelijk krachtsverschil tussen de Guardians en de Avengers zei Soldana het volgende over de eerste ontmoeting: "We zijn in de ruimte, dus we worden niet tegengehouden door de zwaartekracht. En dat weet je dat we sterker zijn."

De eerdere first look leek aan te geven dat Robert Downey Jr.'s Iron Man, Tom Hollands Spider-Man en Chris Pratts Starlord gezamenlijk te zien zijn op een buitenaardse planeet. Van de Avengers-personages Thor, Hulk, Captain Marvel, Doctor Strange, Vision en Scarlet Witch is bekend dat ze in de ruimte kunnen overleven. Check hieronder de eerdere first look:3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Ik hoop dat iedereen me geloofd als ik zeg wel te hebben verwacht dat ze elkaar in de ruimte ontmoeten.

Ereptile

Avatar

Dat ze elkaar in de ruimte tegenkomen dat lag volgens mij ook wel voor de hand. Maar HOE ze daar komen, daar ben ik benieuwd naar. De Hulk en Thor zitten al in de ruimte (Thor: Ragnarok) en de Guardians uiteraard ook.

Ik verwacht dat GotG Vol. 2 en Thor Ragnarok een aantal referenties naar elkaar gaan maken in beide films. Drax die naar de arena gaat in Ragnarok bijvoorbeeld. Volgende week maar eerst een GotG 2 zien! :D

ThysRomani

Avatar

Ik geloof er niks van, Robbepost! Je bent net zo verrast als ons!

nieuwslaatste nieuws

meest populair