Ontmoeting Guardians en Avengers in de ruimte in 'Avengers: Infinity War'

Ontmoeting Guardians en Avengers in de ruimte in 'Avengers: Infinity War'

Zoe Saldana geeft detail prijs.

Guardians of the Galaxy Vol. 2 staat op het punt van verschijnen en de opnames voor Avengers: Infinity War vinden op dit moment plaats. Het is voor de Guardians-cast dus behoorlijk opletten dat ze niet teveel details prijsgegeven over hun aandeel in de crossover. Zoe Saldana lijkt toch een opvallend detail prijs te hebben gegeven.

In gesprek met Fandango onthulde de actrice, die in de films de rol speelt van Gamora, waar de Avengers en de Guardians elkaar voor het eerst ontmoeten. In tegenstelling tot wat je zou verwachten is dit niet op de aarde, maar in de ruimte. Naar aanleiding van opmerkingen over een mogelijk krachtsverschil tussen de Guardians en de Avengers zei Soldana het volgende over de eerste ontmoeting: "We zijn in de ruimte, dus we worden niet tegengehouden door de zwaartekracht. En dat weet je dat we sterker zijn."

De eerdere first look leek aan te geven dat Robert Downey Jr.'s Iron Man, Tom Hollands Spider-Man en Chris Pratts Starlord gezamenlijk te zien zijn op een buitenaardse planeet. Van de Avengers-personages Thor, Hulk, Captain Marvel, Doctor Strange, Vision en Scarlet Witch is bekend dat ze in de ruimte kunnen overleven. Check hieronder de eerdere first look:



NieuwsFilm

meest populair