Een kijkje in het Hollywoodleven van Guardians of the Galaxy Vol. 2-ster Chris Pratt en zijn gezin

Een kijkje in het Hollywoodleven van Guardians of the Galaxy Vol. 2-ster Chris Pratt en zijn gezin

Zijn vrouw Anna Faris brengt op een hilarische wijze twee dagen van het leven van haar man Chris Pratt en gezin in beeld op haar Twitter-kanaal.


Bekijk de afbeelding
Het leven van een Hollywoodster is soms behoorlijk minder glamoureus dan dat we misschien zouden denken en af en toe lijken de celebrities bijna een normaal bestaan te leiden. Actrice Anna Faris (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip, Cloudy with a Chance of Meatballs 2) nam haar Twitter-volgers een paar dagen mee in het leven van haar man Chris Pratt (Jurassic World, Passengers) en hun gezinnetje.

Faris, vooral bekend van de met flauwe poep-en-piesgrappen gevulde horrorreeks Scary Movie, trakteert ons op een leuk kijkje achter te schermen van haar gezin op de premièredag van Guardians of the Galaxy Vol. 2, waarin haar man een van de hoofdrollen vertolkt. Ook laat de actrice zien hoe het gezin zich voorbereid op de onthulling van Pratts eigen ster op de Hollywood Walk of Fame.

In een hele reeks aan tweets toont Faris hoe ze in de steigers wordt gezet en met de hulp van een aantal assistenten gekleed, gekapt en gemake-upt wordt, terwijl ze ondertussen zoonlief Jack in de gaten moet houden, die andere plannen blijkt te hebben. Op een van de foto's is te zien dat het kleine mannetje niet bepaald tevreden is met de sanitaire voorzieningen in huize Pratt. "Zo vader, zo zoon" zullen we maar zeggen.

Bekijk de afbeelding
Pratt zelf lijkt behoorlijk zenuwachtig te zijn voor de Amerikaanse première van zijn nieuwste blockbusterfilm. 's Morgens heeft de populaire acteur eerst een yoga-sessie bijgewoond, maar een melige Faris is bang dat ze haar man loopt te irriteren met haar grapjes. Ondertussen knappen wat klusjesmannen het zwembad op, waar enkele kabels kapotgebeten blijken te zijn door een stel ratten. Uiteindelijk wordt het een race tegen de klok voor het stel om optijd te kunnen komen op de rode loper.

Bekijk de afbeelding
Gisteren stond er een andere leuke gebeurtenis op de planning. De 37-jarige Pratt kreeg namelijk zijn eigen ster op de welbekende boulevard Hollywood Walk of Fame voor zijn bijdrage aan de filmindustrie. Ook van deze bijzondere dag deelde Faris een live-verslag met haar ruim 400.000 volgers op Twitter. Wederom is te zien hoe het gezin zich klaarmaakt voor de ceremonie. Ook blijken er last-minute nog wat speeches in elkaar geflanst te moeten worden door zowel Pratt als Faris, die haar man ook toe gaat spreken. Pratt gebruikt volgens zijn vrouw wel een hele aparte inspiratiebron. Uiteindelijk werd het een hele leuke, maar ook emotionele dag voor de acteur en zijn gezin.

Bekijk de afbeelding
Fans van de acteur kunnen hun hart ophalen met de aankomende release van Guardians of the Galaxy Vol. 2. De film is vanaf volgende week donderdag in Nederland te zien. In Amerika moeten ze een weekje langer wachten op het tweede ruimteavontuur van deze geliefde groep A-holes. Hieronder de kleurrijke en geestige trailer van de door James Gunn geschreven en geregisseerde Marvel-film, en uiteraard met een hoop Star-Lord, Rocket Raccoon én "I Am (Baby) Groot"! Het centrale thema is, hoe toepasselijk, "familie".



PS. Mocht je jezelf afvragen wat Faris nog meer doet in haar vrije tijd... de volgende post op Instragram bewijst dat zij tevens een veelzijdige en zorgzame huisvrouw is. Wat zijn ze toch lekker gewoon gebleven, hè?

NieuwsFilm

meest populair