Drie 'X-Men'-films in 2018: 'Deadpool 2', 'New Mutants' en 'Dark Phoenix'

Drie 'X-Men'-films in 2018: 'Deadpool 2', 'New Mutants' en 'Dark Phoenix'

Volgend jaar heel wat superheldenfilms.

20th Century Fox heeft data gegeven aan drie X-Men films, namelijk New Mutants, Deadpool 2 en Dark Phoenix. Hiermee groeit het aantal in superheldenfilms in 2018 naar acht stuks.



Fox heeft New Mutants al enige tijd in ontwikkeling en heeft de regie neergelegd bij The Fault in Our Stars-kopman Josh Boone. In de film zijn er rollen voor Maisie Williams als Wolfsbane, Anya Taylor-Joy als Magik, Nat Wolff als Cannonball en James McAvoy als Professor Charles Xavier.

In Deadpool 2 keert Ryan Reynolds uiteraard terug als Merc with a Mouth, met onder meer Josh Brolin als Cable en Zazie Beetz als Domino. De regie ligt in handen van David Leitch, bekend van John Wick en het nog te verschijnen Atomic Blonde.

Dark Phoenix gaat ongetwijfeld inzoomen op Sophie Turners Jean Grey en haar Phoenix. De regie ligt mogelijk in handen van Simon Kinberg, een belangrijke producent van het X-Men universum.

In 2018 verschijnen ook Black Panther (februari), Avengers: Infinity War (mei), Ant-Man and the Wasp (juli), Venom (oktober) en Aquaman (november).



NieuwsFilm

meest populair