Eerste recensies 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'!

Eerste recensies 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'!

Wat zeggen de kenners?

Aankomende donderdag gaat in een groot gedeelte van de wereld Guardians of the Galaxy Vol. 2 in première. Na de eerste online reacties verschijnen nu ook de eerste complete recensies online en het lijkt erop dat Marvel Studios opnieuw niet teleurstelt. In tegendeel zelfs; de sci-fi superheldenfilm van Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn wordt ijzersterk ontvangen.

Hieronder een overzicht van een aantal recensies, met een aantal quotes. Ben niet bang voor spoilers. Deze hebben we voorkomen. De Rotten Tomatoes-meter staat op het moment van schrijven op 92 procent na 36 recensies.

Comic Book Movie

"Misschien niet helemaal in lijn met de eerste, Guardians of the Galaxy Vol. 2 is nog steeds een absolute rit van het begin tot het einde en met gemak het grappigste en emotioneelste deel in het MCU tot op heden. Ondanks enkele puntjes heeft Gunn een prachtige opvolger die ervoor zorgt dat de fans van de personages achteraf erg blij zijn. Kom maar op met de Infinity War."

The Hollywood Reporter

"Guardians of the Galaxy Vol. 2 is als een tweede rit in een achtbaan die de eerste keer supergaaf was, maar daarna een 'been-there/done-that' gevoel geeft."

Entertainment Weekly

"Het is nog steeds een goede Marvel film (op sommige momenten zelfs een heel goede), maar deze volgt op de waanzinnige eerste film. De grappen zijn er nog steeds, maar ze zijn meer geforceerd."

Variety

"Beeld na beeld, zin na zin, het is een extravagant en geestig vervolg gemaakt met dezelfde vriendelijke virtuosische gedachte. Ook deze keer voel je hoe hard James Gunn werkt om het publiek te entertainen."

indieWire

"Gunn blijft het genie van een bijna onmogelijke taak. De ex-Troma regisseur is helemaal geschikt om wat een matige B-film zou moeten zijn te transformeren in Marvels meest krachtige doorlopende verhaal."

Nerdist

"De actie is geweldig, de acteerprestaties van de bovenste plank en de soundtrack is een killer. De eerste film van Marvel in 2017 is - met de nodige indruk - een van de beste sci-fi avonturen die je je maar kan wensen. Ik daag iedereen uit deze te kijken zonder van het begin tot het einde te glimlachen."

NieuwsFilm

meest populair