Eerste trailer 'The Dark Tower' op komst; nieuwe foto

Eerste trailer 'The Dark Tower' op komst; nieuwe foto

Idris Elba in vol ornaat, samen met Jake Chambers in New York.

Er is een nieuwe foto vrijgegeven van Stephen King-verfilming The Dark Tower. Afgezien daarvan weten we nu dat er een trailer aan zit te komen. De website Trailer Track meldt dat er twee trailers gekeurd zijn door de Amerikaanse Consumer Protection, die voor Guardians of the Galayx Vol. 2 te zien zouden zijn.

Die film draait in Nederland al in de bioscopen, maar gaat in de Verenigde Staten op 5 mei in première. Naar verwachting trekt de film gigantische bezoekersaantallen en heeft Sony daarom besloten met een knal de marketing voor The Dark Tower te beginnen. Er is de afgelopen maanden een flink gebrek aan promotie te merken geweest, dus daar zal nog heel wat mee gedaan worden.

Onderstaande foto, vrijgegeven via Yahoo Movies, is daar een van de eersten van. De foto toont ons Roland Deschain (Idris Elba) en Jake Chamberrs (Tom Taylor), die samen een gevaarlijke missie ondernemen. Op het beeld zien we hen in een stad, zoals die er niet zijn in de steden van Roland. Vermoedelijk is het duo dan ook in New York, waar de film zich voor een deel afspeelt.

Bekijk de afbeelding
The Dark Tower draait vanaf 27 juli in de bioscoop. Zodra de trailer er is, of we weten wanneer die precies te zien is, plaatsen we die uiteraard op FT.



NieuwsFilm

meest populair