Netflix wil geannuleerd misdaaddrama 'Triple Frontier' met de gebroeders Affleck maken

Netflix wil geannuleerd misdaaddrama 'Triple Frontier' met de gebroeders Affleck maken

Voorheen verloren Paramount, Tom Hardy en Channing Tatum hun interesse.

Medio april vernamen we dat het er slecht uitzag voor Triple Frontier, een nog niet gemaakt misdaaddrama van scenarist Mark Boal (In the Valley of Elah) en regisseur J.C. Chandor (Margin Call). De filmstudio die aan de film zou werken, Paramount Pictures, en hoofdrolspelers Tom Hardy en Channing Tatum verlieten namelijk het project. Ze zouden niet tevreden zijn geweest met het script. Nu schijnt de zon achter de wolken voor Triple Frontier.

Deadline meldt dat Paramount Pictures er formeel vanaf wil en voert gesprekken met diverse groepen om het project te overhandigen. Het lijkt erop dat de discussies met Netflix er het vruchtbaarst uitzien. De streamingdienst heeft zelfs een behoorlijke visie: ze willen Ben Affleck en Casey Affleck de hoofdrollen aanbieden als ze Triple Frontier mogen produceren. Mahershala Ali, die voorheen ook een plek in de cast had, zou nog steeds van de partij zijn.

Begin mei zou de productie starten. De onderneming is al een lange tijd in de maak. Mark Boal schreef voorheen de scripts van The Hurt Locker en Zero Dark Thirty, allen geregisseerd door Kathryn Bigelow. Zij had dan ook veel interesse in Triple Frontier. Bekende acteurs als Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Will Smith en Johnny Depp wilden erin spelen.

Het verhaal gaat over de Punt der Drie Grenzen - een drielandenpunt tussen Argentinië, Brazilië en Paraguay. De rivieren Paraná en Iguaçu komen daar bijeen. Het is een geliefd punt voor de georganiseerde misdaad, omdat er weinig toezicht van de autoriteiten is.



NieuwsFilm

meest populair