Blu-Ray Preview: Logan (Noir)

Blu-Ray Preview: Logan (Noir)

Nog even wachten, maar dan krijg je wel wat.

De eerste live-action superheldenfilm van 2017 was Logan, de allerlaatste film waarin Hugh Jackman te zien is als het X-Men personage Wolverine. Binnenkort verschijnt de film van regisseur James Mangold op Blu-Ray. Hieronder een blik op wat je kunt verwachten. En één van de extra's is een leuke!

In de States komt de High Definition-versie op 23 mei op Dvd en Blu-ray. Ruim een maand later zal de R-rated X-Men film ook in het Nederlandse schap belanden. De film verscheen niet in 3D, maar krijgt wel een speciale uitvoering mee, namelijk een heuse zwart-wit uitvoering van de film. Hieronder de Critics tv-spot:


Bonusmateriaal

Het bonusmateriaal op de (Nederlandse) schijf is nog niet officieel bekend, maar de "Walmart version" van de Blu-ray uitgave bevat een featurette en verwijderde scènes, die gezamenlijk zo'n 90 minuten duren. Daarnaast is een track met audiocommentaar en de zwart-wit versie van de film te bekijken.

Logan Noir: In de States zal de zwart-wit versie 'Logan Noir' één dag te zien zijn in de theaters van Alamo Drafthouse. Meer informatie vind je op drafthouse.com/logannoir. In Nederland zal je de Blu-ray uitgave moeten aanschaffen om deze versie te kunnen zien. Het naar zwart-wit omzetten van de film werd recent nog toegepast op Mad Max: Fury Road. Deze film kreeg een speciale 'Black & Chrome Edition' op Dvd en Blu-ray.

Verwijderde scènes: Het is nog niet duidelijk hoeveel verwijderde scènes er te zien zullen zijn. Degene die worden toegevoegd op de schijf zijn in ieder geval te bekijken met commentaar van regisseur Mangold.

Making Logan: Dit wordt een behind-the-scenes documentaire waarin wordt gekeken naar de totstandkoming van deze afwijkende superheldenfilm. De kans is aanwezig dat deze bestaat uit meerdere deel-featurettes.

Audiocommentaar: Mangold verzorgt deze track welke je gedurende het kijken van de film voorziet van de nodige details.

Verpakking

De Nederlandse verpakking als mede de reguliere verpakking van de Blu-ray uitgave lijkt nog niet bekend. Hieronder zie je wel de speciale uitgaven die in de States verschijnen, achtereenvolgend bij Wal-Mart (unieke verpakking, met onder meer negen postertjes), Best Buy (Steelbook) en Target (Digibook). In Nederland verschijnen slechts zelden zulke uitgaven. Af en toe heeft Media Markt een Steelbook-uitgave.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair