Hitler op T-Rex op poster 'Iron Sky 2: The Coming Race'

Hitler op T-Rex op poster 'Iron Sky 2: The Coming Race'

De fantasie van Timo Vuorensola slaat verder op hol!

De fans van de eerste Iron Sky werden alweer geruime tijd geleden warm gemaakt voor het vervolg, Iron Sky 2: The Coming Race. Het wachten zal echter nog even duren, aangezien de film pas begin 2018 zal verschijnen. Gelukkig wordt de honger een beetje gestild met twee nieuwe posters en een teaser. Check alles hieronder.

Net als het eerste deel uit 2012 wordt The Coming Race geregisseerd door Timo Vuorensola. The Coming Race staat gepland om op 14 februari 2018 te debuteren in Finland. De filmmaker is overigens ook al bezig met het derde deel, Iron Sky: The Ark. Recent verscheen hiervoor al een teaser.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
In het tweede deel woont een laatste groep mensen op de maan, aangezien de aarde twintig jaar eerder is vernietigd door een nucleaire apocalyps. Ook op de maan lijkt de mensheid verloren te gaan, tenzij een klein groepje een soort mythologische heilige graal weet te vinden op aarde. Ze moeten het op de thuisplaneet nog wel even opnemen tegen reptiel-achtige mensen en een leger van dinosauriërs. En nu mogelijk ook tegen Jezus die veranderd is in een schietgrage zombie.

Hieronder de teaser:



NieuwsFilm

meest populair