Eerste trailer Sci-Fi thriller '2:22' met Michiel Huisman

Eerste trailer Sci-Fi thriller '2:22' met Michiel Huisman

Michiel Huisman wordt opnieuw geconfronteerd met romantiek en tijdsproblemen.

Drukke tijden voor Michiel Huisman. Nu dat zijn rol in Game of Thrones hem internationale faam heeft gebracht, stapelen de projecten buiten de Nederlandse landsgrenzen zich voor hem op. Een daarvan is de temporele thriller 2:22, waarvan nu de eerste trailer is verschenen. Daarin speelt hij tegenover de bevallige Teresa Palmer (Warm Bodies).

In 2:22 speelt Huisman een luchtverkeersleider in New York, die tijdens zijn dienst nét geen groots ongeluk met twee vliegtuigen veroorzaakt. Desondanks kost het incident hem zijn baan. Vervolgens merkt hij op dat er dagelijks vreemde dingen gebeuren op precies 2 uur 22. Dat hij een leuke dame (Palmer, dus) ontmoet helpt hem niet van het idee af te raken dat er iets heel merkwaardigs aan de hand is met hemzelf en de klok. Wat is hier in hemelsnaam aan de hand? Begin maar te speculeren, want de trailer blijft er opzettelijk lekker vaag over.

Huisman speelde al eerder in een romantisch drama waarin tijd een centrale rol speelde, te weten The Age of Adaline, dus dit gegeven is voor hem gesneden koek. Regisseur van dienst is Paul Currie, die met deze productie zijn Amerikaanse speelfilmdebuut maakt. Een eerste poster voor de film is eveneens vrijgegeven.

De release van 2:22 staat in Nederland gepland voor 6/7. Zes juli dus.




Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair