Trailers en clips 'Spider-Man', 'Maze Runner 3', 'Transformers 5' en 'Wonder Woman' debuteren tijdens MTV Movie Awards

Trailers en clips 'Spider-Man', 'Maze Runner 3', 'Transformers 5' en 'Wonder Woman' debuteren tijdens MTV Movie Awards

Must see!

Zoals ieder jaar was het weer een feest tijdens de uitreiking van de MTV Movie & TV Awards. Verleden jaar verscheen de eerste trailer voor Fantastic Beasts and Where to Find Them, de Blitz-trailer voor Suicide Squad, een blik achter de schermen bij Kong: Skull Island en een eerste clip uit Captain America: Civil War. Dit jaar moeten we het doen met sneak peeks voor Spider-Man: Homecoming en trailers voor Transformers: The Last Knight en Wonder Woman en de derde Maze Runner.

Check ook de tweede trailer van IT!

Clip Transformers: The Last Knight


Na vier meer losstaande delen start aankomende zomer officieel het Transformers Cinematic Universe. Michael Bay's Transformers: The Last Knight zal andere avonturen gaan opzetten, waaronder een prequelfilm rond Bumblebee. In The Last Knight krijgen we ook een blik in het verleden. We bezoeken onder meer de Tweede Wereldoorlog en King Arthur. Te zien vanaf 22 juni. De clip 'Hot Rod':


Trailer Wonder Woman

Onderstaande video laat alweer de vierde officiële trailer zien voor Wonder Woman, het volgende hoofdstuk in het DC Extended Universe. De film van regisseur Patty Jenkins en met actrice Gal Gadot in de titelrol werd onlangs al vergeleken met Captain America: The First Avenger en laat de oorsprong zien van de grote vrouwelijke superheld uit de strips van DC Comics. De eerstvolgende superheldenfilm is te zien vanaf 15 juni. In de States (en België) verschijnt de film overigens twee weken eerder. Hieronder de trailer 'Rise of the Warrior':


Clip en tv-spot Spider-Man Homecoming

Een kleine maand na Wonder Woman verschijnt alweer de tweede film binnen het Marvel Cinematic Universe. De onbekende regisseur Jon Watts (Cop Car, 2015) geeft Tom Hollands Peter Parker / Spider-Man zijn eerste eigen avontuur in het Marvel filmuniversum. Dat hij er niet helemaal in zijn eentje voorstaat is ondertussen bekend; Robert Downey Jr.'s Tony Stark helpt Spidey een handje in zijn strijd tegen de plaatselijke slechteriken Vulture (Michael Keaton) en Shocker (Bokeem Woodbine. Vanaf 6 juli in de bios. Hieronder de clip 'You're the Spider-Man' en de tv-spot in een video:


Set-bezoek Maze Runner: Death Cure

En als laatste geeft Dylan O'Brien een blik op de set van Maze Runner: Death Cure, het derde en vertraagde deel in de Maze Runner-trilogie. De film werd vertraagd doordat de acteur een ongeluk kreeg tijdens de opnames. In februari 2018 in de bioscoop. Hieronder de inside look:



NieuwsFilm

meest populair