Natalie Portman toch in 'Thor: Ragnarok'?

Natalie Portman toch in 'Thor: Ragnarok'?

Regisseur Taika Waititi lijkt er wel naar te hinten.

Het leek zeker: Natalie Portmans tijd als Jane Foster in het MCU was voorbij. Maar nu lijkt het erop dat de actrice toch weer te zien zal zijn in Thor: Ragnarok. Daar hint regisseur Taika Waititi in elk geval naar op Twitter. Hij heeft een tweetal foto's geplaatst van Portman - een waarop ze 13 is en in Léon: The Professional te zien is en een waarop ze 19 is en in Where The Heart Is speelt.

Bij die foto's plaatste Waititi de opmerking dat we op de tekenen moeten letten. Wat die tekenen zijn is niet bekend, al zou het wellicht iets te maken kunnen hebben met de plant die Portman op beide foto's vast heeft.

Wie weet dat Waititi hiermee hint naar de aanwezigheid van de Guardians of the Galaxy in de film (Groot is immers ook een plant), of in elk geval hints naar die film. Er werd ook in Guardians of the Galaxy Vol. 2 naar Ragnarok verwezen, dus dat zou kunnen. Tegelijk is het dan de vraag waarom Waititi kiest voor Portman. Volgens sommigen is het omdat de actrice toch in de film verschijnt; in december liet ze bijvoorbeeld nog weten open te staan voor een terugkeer naar Marvels filmuniversum.

Thor: Ragnarok zal in elk geval wel een nieuwe liefde hebben voor Thor (Chris Hemsworth), in de vorm van Valkyrie (Tessa Thompson). Vanaf 2 november in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair