Johnny Depp haalt in drama 'Richard Says Goodbye' het beste uit z'n leven

Johnny Depp haalt in drama 'Richard Says Goodbye' het beste uit z'n leven

Hij wordt een opgebrande hoogleraar die slecht nieuws ontvangt.

Deadline heeft aangekondigd dat Johnny Depp in Richard Says Goodbye de hoofdrol zal spelen, een komisch drama van schrijver/regisseur Wayne Roberts. Het wordt zijn tweede film, waarmee hij zijn regiedebuut Katie Says Goodbye opvolgt. Hoewel de titels identiek zijn verlopen de verhalen anders.

De acteur kruipt in de huid van een hoogleraar die het leven niet meer echt ziet zitten. Wanneer hij gediagnosticeerd wordt met iets dat zijn leven ondersteboven zet, besluit hij alles opzij te schuiven en zijn bestaan zo brutaal en onbezorgd door te brengen. Met een apart gevoel voor humor en een roekeloze manier van doen en laten, pakt hij alles aan wat hij eerder niet deed, waaronder drinken, roken, seks en het klakkeloos uitschelden van voorbijgangers die hem irriteren. Het zal hem meer plezier geven dan hij in jaren had.

Richard Says Goodbye wordt volledig gefinancierd door IM Global (Dead Man Down). Liefhebbers kunnen Depp binnenkort weer in de bioscoop zien met Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge, eerder bekend als Dead Men Tell No Tales. Pas geleden zette hij een punt achter de opnames van Murder on the Orient Express, welke een grootse cast heeft en geregisseerd is door Kenneth Branagh.



NieuwsFilm

meest populair