Ridley Scott: Twee vervolgen op 'Alien: Covenant' in de maak

Ridley Scott: Twee vervolgen op 'Alien: Covenant' in de maak

En dus niet de vier die hij eerder noemde.

Ridley Scott heeft het nu over het maken van twee vervolgen op Alien: Covenant, in plaats van vier. Tijdens een interview met Yahoo Movies vertelde Scott dat de volgende film - Awakening - mogelijk direct de gebeurtenissen van Alien (1979) inleidt.

"Ik weet het niet zeker. Ik maak er misschien nog een of twee, maar ik weet het niet zeker," laat Scott weten. Eerder vertelde hij nog dat een van die twee films zich wellicht tussen Prometheus en Covenant afspeelt. De woorden van Scott verschillen verder behoorlijk ten opzichte van wat hij in maart vertelde, toen hij liet weten dat er nog misschien vier vervolgen komen.

"Er komt er hierna zeker nog een, voordat we letterlijk en logisch, terug komen bij de originele Alien," vertelde Scott toen. "Als dit een succes is, en dan de volgende, kunnen er zeker nog drie films volgen."

Ook liet Scott weten dat hij geleerd heeft van de gemengde reacties op Prometheus. "De fans reflecteren je twijfels over bepaalde dingen. Soms zorgen hun reacties dat je je realiseert fout te hebben gezeten en soms merk je dat je toch een goede keuze maakte. Ik denk dat je die reacties altijd mee moet nemen in je overwegingen."

Vanaf 18 mei draait de film in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair