Spider-Man: Homecoming-acteur Tom Holland playbackt zich gek

Spider-Man: Homecoming-acteur Tom Holland playbackt zich gek

Holland blijkt makkelijk door te kunnen als een schaarsgeklede RiRi!

Binnenkort slingert  Spider-Man: Homecoming-ster Tom Holland (Captain America: Civil War, The Lost City of Z) als de zeer geliefde spinnenman rond door de levendige skyline van New York City om het kwaad te bestrijden, maar eerder deze week liet de superheld zien ook over hele andere talenten te beschikken. Samen met zijn Spider-Man: Homecoming-collega Zendaya Coleman was Holland onlangs te gast in het populaire MTV-programma MTV's Lip-Sync Battle om daar zijn playbackkunsten te vertonen.

De Britse acteur begon zijn optreden met een klassieke, jazz-achtige performance van het nummer Singin' in the Rain, bekend van de gelijknamige film uit 1952. Gekleed in een keurig pak, inclusief bijhorende bolhoed op het hoofd. Maar wie dacht dat Holland het zou houden bij dit brave nummer, heeft het goed mis. Holland bleek namelijk een grote verrassing in petto te hebben!

De Peter Parker-vertolker ging namelijk even van het podium af om vervolgens onder luid applaus terug te keren in een spannend, zwoel korset met een zwarte pruik op. De monden van de aanwezigen in het publiek vielen wagenwijd open toen de 20-jarige Holland Umbrella, de grote hit van popzangeres Rihanna uit 2007, inzette. Sierlijk dansend door een bak met water met een paraplu in zijn handen, omgeven door neerknetterend vuurwerk, zette Holland een fenomenale en grappige show neer.

Holland is overigens een geschoold danser en heeft een ruime ervaring als musicalster. Als kind vertolkte hij al de rol van Billy Elliot, een jongetje uit een stakend arbeidersgezin dat graag balletdanser wil worden, maar daar de kans aanvankelijk niet voor krijgt van zijn strenge ouders, die hem liever kickbokser zien worden. De jonge acteur komt dus ook aardig goed weg als Rihanna look-a-like. Alleen zijn gespierde lichaam verraadde hem een beetje.

De aanwezigheid van Spider-Man en zijn collega-actrice Coleman bij MTV's Lip-Sync Battle was natuurlijk ook vooral een promotieaangelegenheid voor Spider-Man: Homecoming, een aankomende film uit de Marvel-stal geregisseerd door Jon Watts, zeker ook omdat het programma recht voor de MTV Awards werd uitgezonden. Ook als Spidey zal Holland ongetwijfeld lekker veel swingen! Pak je dansschoentjes er dus maar bij en geniet vooral van dit geestige optreden van Holland!



NieuwsFilm

meest populair