Floppen 'Power Rangers' heeft grote consequenties

Floppen 'Power Rangers' heeft grote consequenties

Toch geen handjevol vervolgen.

Met veel geweld werd de nieuwe Power Rangers-film aangekondigd en de grote namen Elizabeth Banks en Bryan Cranston werden aangetrokken om de boel kracht bij te zetten. Maar Dean Israelite's Power Rangers blijkt een flop en het "handjevol vervolgen" gaat er waarschijnlijk niet komen.

De $100 miljoen kostende actiefilm, gebaseerd op de bekende franchise, staat tot op heden op een te matige opbrengst van $135,5 miljoen, waarvan $84,8 miljoen werd opgehaald in de States. De hoop was gevestigd op een topscore in China waar de film afgelopen dagen debuteerde. Maar ook daar weet de film geen voet aan de grond te krijgen. Op de eerste dag noteerde de film slechts $1,2 miljoen.

Eerder zei Haim Saban: "We hebben al een verhaallijn voor zes films... Als deze film zo succesvol is als ik hoop, op 24 maart, dan hebben we op 25 maart onze eerste vergadering voor film nummer 2."

De enige hoop op een franchise is dat de film enorm goed gaat scoren in de thuismarkt, maar het lijkt er vooralsnog op dat het bij één deel blijft. Deze werd overigens nog best redelijk ontvangen. De FilmTotaal recensent gaf 2,5 ster.



NieuwsFilm

meest populair