Algemeen

Floppen 'Power Rangers' heeft grote consequenties

Toch geen handjevol vervolgen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 17:35 in Algemeen
Met veel geweld werd de nieuwe Power Rangers-film aangekondigd en de grote namen Elizabeth Banks en Bryan Cranston werden aangetrokken om de boel kracht bij te zetten. Maar Dean Israelite's Power Rangers blijkt een flop en het "handjevol vervolgen" gaat er waarschijnlijk niet komen.

De $100 miljoen kostende actiefilm, gebaseerd op de bekende franchise, staat tot op heden op een te matige opbrengst van $135,5 miljoen, waarvan $84,8 miljoen werd opgehaald in de States. De hoop was gevestigd op een topscore in China waar de film afgelopen dagen debuteerde. Maar ook daar weet de film geen voet aan de grond te krijgen. Op de eerste dag noteerde de film slechts $1,2 miljoen.

Eerder zei Haim Saban: "We hebben al een verhaallijn voor zes films... Als deze film zo succesvol is als ik hoop, op 24 maart, dan hebben we op 25 maart onze eerste vergadering voor film nummer 2."

De enige hoop op een franchise is dat de film enorm goed gaat scoren in de thuismarkt, maar het lijkt er vooralsnog op dat het bij één deel blijft. Deze werd overigens nog best redelijk ontvangen. De FilmTotaal recensent gaf 2,5 ster.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dubbel-J90

Avatar

Sorry, maar dit was ook wel een beetje te verwachten.

k

Avatar

Ik ben geen helderziende maar die hadden ik wel zien aankomen.

Gigan72

Avatar

Een blinde zag nog dat dit een flop zou worden.

Ed Crane

Avatar

Is natuurlijk ook niet zo slim om een kinderserie te nemen en die dan zo te veranderen dat 't kinderen afstoot.

ThomasOMalley

Avatar

Ik zal mezelf de moeite besparen hetzelfde te doen als jullie fronsend de bioscoop na Wonder Woman uitlopen, maar voor de aardigheid toch het verwachtingspatroon van de gemiddelde Filmtotaler:
https://www.filmtotaal.nl/nieuws/53326

Ereptile

Avatar

Meestal zijn we in het begin super enthousiast maar als de film uit is gekomen en het is een flop, dan is het meestal..."meh was te verwachten"... :P

Master Of Films

Avatar

Ohhh, zelfs China loopt niet eens warm. You're screwed Saban. ;)

Judge

Avatar

Dit is toch een direct-to-video ding... Dat kan ook niet anders.

Goku32

Avatar

Als er boven Marvel had gestaan dan was dit een topper tegenwoordig. Maar helaas is dit niet het geval en natuurlijk ging deze film floppen. Net als de nieuw Transformers film die gaat ook floppen moet haast wel

weszz

Avatar

De nieuwe transformer film wordt gewoon weer een monsterhit en zal ook weer een monsteromzet neer zetten. de film 'flopt' kwa beoordelingen al vanaf de eerste maar weet steeds mens en machine(ha) te verbazen. Dat Power Rangers het niet goed ging doen zat eraan te komen....

benjamin

Avatar

Misschien in het vervolg niet hoog van de toren blazen over sequelplannen tot deel één effectief dat gerechtvaardigd heeft...

Thiver

Avatar

Welk vervolg? ;)

nieuwslaatste nieuws

meest populair