Details over Deadpool en Baby Groot in 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

Details over Deadpool en Baby Groot in 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

Leuk!

En we hebben weer wat leuke details rond de succesvolle superheldenfilm Guardians of the Galaxy Vol. 2. Als eerste hebben we een vermakelijke video van Vin Diesels Baby Groot en vervolgens een leuke detail over de aftercredit-scène met comic-held Stan Lee. Spoilertjes in aantocht...

Stan Lee en Deadpool


Aan het einde van de film is een flinke reeks credit-scènes te bekijken. In een daarvan is Stan Lee te zien en hij maakt een verwijzing naar zijn eerdere cameo in Civil War, waarin hij een FedEx-koerier speelt. Dit had bijna een verwijzing naar Deadpool van 20th Century Fox geweest.

Regisseur James Gunn heeft tijdens de opname van de scène met The Watchers geopperd om te verwijzen naar de scène waarin Lee een DJ in een stripclub speelt, waar Wade Wilson en Weasel op zoek zijn naar Vanessa. Uiteindelijk is er dus voor een andere verwijzing gekozen. Had de Deadpool-verwijzing wel de eindversie gehaald, dan was daarmee uiteraard ook het X-Men universum erkend.

Baby Groot

Net als in het eerste deel wist Groot behoorlijk de aandacht te trekken. De jonge, kleine en vooral schattige versie van het boomwezen werd in de film zelfs even het huisdier van de Ravagers. Hieronder zie je een korte featurette waarin wordt stil gestaan bij Ravager Groot. Er is zelf ongebruikt materiaal te zien. Na de video zie je ook coole concept-art.



Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair