Jongen verdwijnt in dramatische "18+" trailer 'Loveless'

Jongen verdwijnt in dramatische "18+" trailer 'Loveless'

Loveless ging vanochtend in wereldpremière in Cannes.

Vanochtend ging Loveless in wereldpremière op het Cannes filmfestival 2017, de nieuwste film van Andrei Zvyagintsev. Loveless draait in de hoofdcompetitie en dingt dus mee naar de Palme D'or. Wij moeten het nog even doen met de trailer, die eveneens vandaag in première ging online:



Boris en Zhenya gaan scheiden. Ze ruziën voortdurend terwijl ze hun appartement proberen te verkopen. Boris bereidt zich al voor op een nieuw leven met een jongere, zwangere vrouw en Zhenya wil gaan trouwen met een rijke lover. Niemand bekommert zich om hun twaalfjarige zoon Alyosha. Totdat hij verdwijnt.

Andrei Zvyagintsev won voor zijn vorige film Leviathan op Cannes in 2014 samen met Oleg Negin (die aan al zijn films meewerkt sinds The Banishment) de prijs voor het beste script. Drie jaar daarvoor draaide Elena in de Un Certain Regard-sectie en woon daar de juryprijs. Voor Zvyagintsevs The Banishment won hoofdrolspeler Konstantin Lavronenko de hoofdprijs voor beste acteur, in 2007. In 2003 won Zvyagintsev voor zijn debuutfilm [film=]The Return[/film] de Gouden Leeuw op het filmfestival van Venetië. Zal hij dit jaar ook weer in de prijzen vallen? We weten het pas over anderhalve week, maar gezien zijn verleden zou het niet verbazen.

NieuwsFilm

meest populair