Jennifer Lawrence shirtloos aan het paaldansen in stripclub

Opnieuw is de bekende Hollywoodster het slachtoffer van uitgelekte privébeelden.

Er is een behoorlijk pikante video op het internet verschenen van Passengers-actrice Jennifer Lawrence (X-Men: Apocalypse, The Hunger Games: Mockingjay - Part 2), waarin zij al paaldansend te zien is in een erotische stripclub.

De uitgelekte beelden van een wild feestende J-Law verschenen afgelopen woensdag op entertainmentwebsite RadarOnline.com. De populaire actrice was samen met wat vrienden in The Beverly Hills Club, een bekende stripclub in Wenen, Oostenrijk. Zelf beklom een overduidelijk aangeschoten Lawrence ook even het podium om daar haar paaldanskunsten aan het aanwezige publiek op te kunnen laten zien.

Slechts gekleed in een kort topje bewoog Lawrence lichtelijk erotisch langs de paal, terwijl ze - natuurlijk geheel bijbehorend - dollarbriefjes rondstrooide en mannen probeerde te verleiden. De aanwezige gasten konden niet geloven wat ze zagen. Je ziet immers niet vaak een bekende Hollywoodactrice recht voor je neus staan te paaldansen.

Inmiddels heeft de 26-jarige superster ook zelf een reactie gegeven op haar veel besproken paaldansact via Facebook. De Oscar-winnaars laat weten dat de uitgelekte beelden zijn gemaakt op een verjaardagsfeestje van een van haar beste vrienden waarbij ze aanwezig was. "Kijk, niemand wil voor eeuwig op het internet herinnerd worden aan zo'n moment. Ik liet mijn paranoïde gevoelens even gaan om écht eens even plezier te kunnen maken en slingerde toen rond aan een stripperspaal, tja...". Lawrence is overigens niet van plan om haar excuses aan te bieden voor haar spraakmakende gedrag (en geef haar eens ongelijk).

Lawrence is momenteel in Oostenrijk wegens de opnames van een nieuwe speelfilm genaamd Red Sparrow, een complexe spionagethriller regisseert door Lawrences naamgenoot Francis Lawrence, die daar plaatsvinden. Nieuwsgierig geworden naar een zwoel dansende J-Law? Bekijk de beelden van haar paaldansshow dan hier terug!



NieuwsFilm

meest populair