Zijn Zac Efron en Alexandra Daddario een Baywatch-koppeltje?

Zijn Zac Efron en Alexandra Daddario een Baywatch-koppeltje?

Oeh la la! Onverwacht, kus je me zacht... die zo - omernacht!

De vonken der liefde zijn mogelijk overgevlogen tussen Baywatch-sterren Zac Efron (Dirty Grandpa, Bad Neighbours 2) en Alexandra Daddario (San Andreas, Percy Jackson: Sea of Monsters), zo beweren diverse insiders. De twee acteurs zouden hun sterke chemie op de set nu ook buiten het hete zandstrand met elkaar delen.

In een Baywatch hoort een sexy model, zoals Pamela Anderson destijds, over het strand te denderen, bij voorkeur in slow motion. In de binnenkort te verschijnen film over de kustwacht, huppelt Daddario dan ook zwoel in het welbekende strakke rode badpak over het strand.

Voor een mannelijke collega kan het dan nog wel eens moeilijk zijn om die verleiding te weerstaan. Daar komt dan ook nog eens het hete zomerweer en het glinsterende zeewater bij, en alle ingrediënten zijn in het strandhuisje voor een spannende relatie, zo moet ook voormalig High School Musical-hunk Efron hebben gedacht.

@mtv movie and tv awards backstage shenanigans with @zacefron #SummerandBrody #Baywatch

Een bericht gedeeld door alexandra daddario (@alexandradaddario) op


Efron en Daddario verschenen een tijd terug ook zij aan zij bij de MTV Movie & TV Awards, waar ze ook samen een prijs uit mochten reiken. Volgens bronnen waren twee Hollywoodsterren die avond erg intiem met elkaar en konden ze hun handen niet van elkaar afhouden. Insiders dichtbij de twee acteurs vertellen ook dat de Baywatch-collega's elkaar regelmatig ontmoeten en het erg gezellig met elkaar hebben.

In recente interviews is ook te zien dat Efron erg veel moeite heeft om zijn ogen van Daddario af te houden. Ondanks dat de twee Baywatch-sterren hun relatiegeruchten blijven ontkennen, beleven ze toch samen een Titanic-romance ondertussen, gezien het feit dat de twee ook intiem gespot werden tijdens een gezamenlijk boottochtje.

Efron datet overigens vaker met zijn vrouwelijke tegenspelers. Elke schelp op het strand moet immers ooit bewoond geweest zijn. Baywatch, met daarin naast Efron en Daddario ook sterren als Dwayne Johnson, Priyanka Chopra en Kelly Rohrbach, is vanaf 1 juni in de Nederlandse bioscopen te zien. Trek je bikini's en zwembroeken dus maar aan, want op deze baai zal het flink te keer gaan! Hieronder de trailer!



NieuwsFilm

meest populair