Video

Juliette Binoche en de liefde in eerste clips 'Un beau soleil intérieur' van Claire Denis

Gisteren ging de film in première op Cannes.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 13:57 in Video
Gisteren ging Un beau soleil intérieur in wereldpremière op het Cannes filmfestival 2017 en de reacties tot nu toe zijn erg lovend. Waarbij vooral wordt opgemerkt hoe aangenaam, prettig en positief de film is, in tegenstelling tot eerder werk van Claire Denis zoals Les Salauds (2013), White Material (2009) en Beau travail.

Wij zullen nog een tijdje moeten wachten op de nieuwste film van Claire Denis, de regisseuse van naast de net genoemde films ook onder meer 35 Rhums, Vendredi soir en Nenette et Boni, films waardoor de prettige toon van haar nieuwste werk niet zo zou moeten verrassen als het kennelijk wel doet bij critici in én de programmeurs van Cannes.

Wel kunnen we al kijken naar twee clips uit de film met Juliette Binoche in de hoofrol (en in beide scènes), een adaptatie van het boek Fragments d'un discours amoureux, in Nederland vertaald als De taal der verliefden, van Rolant Barthes. 

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair