Gal Gadot vertelt over haar gigantische toewijding voor 'Wonder Woman'

Gal Gadot vertelt over haar gigantische toewijding voor 'Wonder Woman'

De Israëlische actrice trainde maandenlang behoorlijk hard.

Volgende maand is het dan eindelijk zo ver en zal Wonder Woman in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Ook al kijken miljoenen mensen uit naar de film, Gal Gadot kreeg toch flink wat kritiek over het feit dat zij gecast was; om te beginnen al een paar jaar geleden toen het net bekend werd gemaakt en sommigen het er niet mee eens waren dat zij voor de hoofdrol werd gecast. Maar ook een paar weken terug, toen er mensen commentaar gaven op het feit dat haar Wonder Woman geen okselhaar heeft. Gal Gadot verdedigde zich in het verleden al een paar keer tegen bepaalde uitspraken en nu laat ze nog eens weten hoe hard ze heeft moeten trainen voor deze film.

''Vijf maanden lang heb ik gigantisch intensief en lang moeten trainen. Ik heb leren paard-rijden, allerlei vechtkunsten moeten leren en enorm veel tijd doorgebracht in de sportzaal'' zei Gadot. Ook heeft ze bedreven moeten worden met een zwaard en pijl en boog. Ondanks al het harde werk, is Gadot gigantisch trots op de film. Zo zei ze een paar maanden terug nog: ''Het is echt mijn droomrol. Sinds ik begon met acteren wilde ik altijd rollen neerzetten van sterke vrouwen. Dit is voor mij echt het perfecte personage''.

Deze toewijding bleef niet onopgemerkt bij de rest van de cast. Zo zei Chris Pine: ''Ze is echt imposant. Ze is gigantisch sterk, ziet er goed uit, is groot en acteert geweldig. Haar hele prestatie en werk is van een heel hoog niveau''. Robin Wright, die in de film haar tante speelt die haar traint, heeft ook hard moeten werken: elke dag meerdere uren paardrijden en krachttraining, met een verbrandingsniveau van maar liefts 3000 calorieën! Ook zij had alleen maar lof over de hele ervaring: ''Ik mag Wonder Woman leren vechten; wat is daar nu niet gaaf aan, het was super!''



NieuwsFilm

meest populair