Groot nieuw personage in 'Avengers: Infinity War'

Groot nieuw personage in 'Avengers: Infinity War'

Stan Lee praat zijn mond voorbij.

Met nagenoeg alle helden en heel wat andere personages uit de voorgaande achttien films uit het Marvel Cinematic Universe bevat Avengers: Infinity War tientallen bekende gezichten. En daar komt er volgens Stan Lee nog eentje bij. En wel een compleet nieuw Marvel personage.

Veel is er niet over bekend aangezien de 94 jarige comic-goeroe Stan Lee zijn mond voorbij heeft gepraat. Tijdens een Q&A in Des Moines, Iowa sprak Lee met een groep mensen. Ook Gamezone was aanwezig. Vlak voor hij door een assistent werd verzocht zei Lee dat er "groot nieuw personage" (of meerdere personages) te zien is in de derde Avengers-film. Hierna volgens mogelijke spoilers.

Mogelijk wijst Lee hier naar Adam Warlock, die ontwaakt in één van de creditscènes in Guardians of the Galaxy Vol. 2. Maar er zijn volgens de geruchten meer opties, zoals Cull Obsidian, Pip the Troll, The Watcher of MODOK.

Overigens is van actrice Brie Larson al lang bekend dat zij in Infinity War te zien zal zijn als Captain Marvel. Dus het lijkt er niet op dat Lee naar haar verwijst. We zien de complete film eind april 2018 in de bioscoop. Wat denken jullie?



NieuwsFilm

meest populair