Orlando Bloom's 'one-night stand' liep niet goed af

Orlando Bloom's 'one-night stand' liep niet goed af

De acteur dook het bed in met een serveerster.

Orlando Bloom heeft al aardig wat bekende partners gehad, zoals bijvoorbeeld Kate Bosworth, Penelope Cruz en recentelijk nog Katy Perry. Nu de acteur weer een paar maanden vrijgezel is, lijkt hij daarvan te willen profiteren; hij heeft namelijk een 'one-night stand' gehad met een serveerster, genaamd Viviana Ross (die ook zelf haar weg probeert te vinden in Hollywood en al een rol heeft gescoord in de actiefilm One Shot Left). Dit speelde zich af in een luxe hotel in Londen, maar voor Ross was het niet bepaald een ''happy end''..

Bloom is druk bezig met het promoten van zowel deel vijf van de Pirates of the Caribbean franchise, als ook van de thriller Unlocked. Hij verbleef vanwege die reden meerdere dagen in Londen, in het door veel bekende sterren bezochte hotel, 'The Chiltern Firehouse', waar hij de nodige interviews en talk-shows had gepland. Daar leerde hij de serveerster Viviana kennen, met wie hij dus een avontuurtje heeft gehad. De acteur nodigde tijdens zijn laatste avond in het hotel de serveerster uit voor in drankje in zijn kamer, maar uiteindelijk brachten de twee met elkaar de nacht door.

De manager van het hotel trof de volgende morgen Ross naakt in bed aan en kon dat niet zo goed hebben. Hij ontsloeg de 21-jarige Ross meteen na haar nacht met de 40-jarige Bloom. Toen Ross naar haar reactie hierop werd gevraagd zei ze: ''Ik werk niet meer voor het Firehouse hotel, dus ik heb geen zin om hier commentaar op te geven''. Bloom was toen al het hotel uit maar is er wel achter gekomen en heeft, naar verluidt, zijn verontschuldigingen bij haar aangeboden.

NieuwsFilm

meest populair