Dieven op bezoek bij Michael B. Jordan in Californië

De acteur mist een hoop geld en juwelen.

Creed en Black Panther-acteur Michael B. Jordan heeft enkele weken geleden vernomen dat er in zijn huis ingebroken is. Dat heeft roddelwebsite TMZ ontdekt. Het gaat om Jordan's pand in de San Fernando Valley te Californië. De rovers zijn met geld en juwelen ontkomen. Hoeveel is niet bekend.

Het nieuws is bevestigd door de autoriteiten zelf. Toen de inbraak plaatsvond was er niemand thuis. Het zou gaan om een willekeurige overval - de daders zagen dat het veilig was en gingen erop af. De inbraak zelf verliep verre van moeilijk. Met gebruikmaking van een steen werd er een ruit ingetikt en zo kwam de buit dichter binnen handbereik.

TMZ bericht dat de politie nog steeds op een lijst wacht van gestolen spullen. De 30-jarige Amerikaan zou hier nu mee bezig zijn. Michael B. Jordan is niet het enige recente slachtoffer. Sinds het begin dit jaar vinden er vele inbraken plaats in Los Angeles. Emmy Rossum, Jaime Pressly, Nicki Minaj, Kendall Jenner en Alanis Morissette kwamen op ten duur allemaal teleurgesteld thuis, toen ze ontdekten dat er spullen misten.

NieuwsFilm

meest populair