Hugh Jackman betreurt één ding aan Wolverine

Het is aan Fox om het alsnog te doen.

Hugh Jackman trok eerder dit jaar zijn definitief zijn Wolverine-klauwen in met het uitstekend ontvangen R-rated Logan, zowel door de fans als critici uitstekend ontvangen. De acteur betreurt echter één ding: hij is nooit te zien geweest in het bekende Wolverine-pak uit de X-Men strips en tekenfilms.

"Er waren een aantal dingen die we niet uit konden vogelen. Fans zeggen altijd 'wanneer zien we je in het blauw-gele pak? We moeten dat shot zien!' We probeerde een beetje in The Wolverine, het gebeurde niet - in het vliegtuig wanneer hij een box opent met het pak erin. Ik denk dat die scène weggeknipt werd. Dus het pak was een ding dat ons gewoon niet lukte. Dus als iemand het lukt, ga ervoor."

Bovenstaande zei Jackman tegen een reporter van Collider. Hij onthulde nog een ander punt dat hij graag had willen zien: "Het andere idee dat ik altijd mooi vond in de comics is dat Logans broer ieder jaar op zijn verjaardag langskomt om hem in elkaar te slaan. Ik vond het een vermakelijk idee om dit erin te houden."

Het zal nu aan 20th Century Fox zijn om te bekijken hoe ze met het personage verdergaan. Wolverine zal ongetwijfeld opnieuw geintroduceerd worden; mogelijk gelijk in zijn iconische outfit. Wie weet al in Dark Phoenix, eind 2018.



NieuwsFilm

meest populair