Algemeen

Nieuwe geruchten over 'The Batman' en 'The Flash'

Kiest Matt Reeves voor extra veel DC-schurken?

door Jim Pedd om 14:53 in Algemeen
Een Reddit community, DCEULeaks heeft wat interessante updates geplaatst rond twee van de langverwachte films in het DCEU: Matt Reeves' The Batman en de aankomende The Flash-film.

The Batman

Allereerst vertellen ze dat The Joker, Deathstroke en Scarecrow de grootste schurken lijken te zijn in de versie van Reeves. Bepaalde schurken zouden te zien zijn in cameo's, maar Jared Leto en Joe Manganiello hebben naar het schijnt in elk geval getekend voor de rollen.

"Naar het schijnt moet Matt Reeves nog beginnen, en zijn verplichtingen aan War for the Planet of the Apes nog afronden eer hij met Ben Affleck kan werken. Maar er zijn geruchten over het script, die vooral draaien om hoe Matt Reeves veel Batman-schurken wil laten zien. Daaronder bevinden zich Deathstroke, Joker en Scarecrow. De studio werkt al aan Deahtstroke (natuurlijk) en heeft concepten voor een potentiële nieuwe Scarecrow."

The Flash

Verder is er een gerucht over The Flash, waarin Ezra Miller de hoofdrol speelt. Naar het schijnt is het script bijna afgerond en draait het om Barry Allen die om probeert te gaan met zijn unieke krachten.

"Het script is afgerond en na VEEL versies en herschrijven goedgekeurd. De studio vindt het een erg goed scenario en sommigen noemen het een perfect coming-of-age verhaal over een jonge man die zijn krachten onder controle probeert te krijgen. Er zijn nog niet veel gesprekken over geweest, al is iedereen er erg enthousiast over."

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Ik had liever een andere schurk dan Scarecrow. Geen probleem dat Leto terugkeert als de Joker.

benjamin

Avatar

Een Reddit community?

shellghost

Avatar

Heb toch liever een ander Joker. Vond Leto totaal niet overtuigend als Joker helaas.

Prince John

Avatar

Vond Leto ook waardeloos, terwijl ik het wel een goede acteur vind. Maar ja, script was ook natuurlijk 3x niks, dus niet echt alleen zijn schuld, al vond ik hem ook niet overtuigend. Als Reeves nu aan komt zetten met 3 bad-guys denk ik niet dat het echt beter erop wordt; heb liever een goede, 'sterke' villain dan dat het zo overdreven druk wordt. Meerdere villians in een film pakt sowieso bijna nooit goed uit...

Mark007

Avatar

Jammer dat Leto weer The Joker gaat spelen. Vond hem erg storend in Suicide Squad

Mark007

Avatar

Extra veel schurken in The Batman. Als je Spider-Man 3 hebt gezien weet dat het geen goed idee is.

Ed Crane

Avatar

Klinkt goed.

Mav Damian

Avatar

Wat dan met The Dark Knight, X Men Days of the Future Past en Batman Returns. Daar komen ook meer slechterikken in met een eigen doel. Meerdere slechterikken in een film kan meestal werken.

ThomasOMalley

Avatar

Ed Crane "Klinkt goed."
Echt? Wat klinkt er precies goed aan dit nieuws?

GreenHornet

Avatar

aub geen origin Story van the Flash

Ed Crane

Avatar

Mav Damian "Wat dan met The Dark Knight, X Men Days of the Future Past en Batman Returns. Daar komen ook meer slechterikken in met een eigen doel. Meerdere slechterikken in een film kan meestal werken."

Yep, dat vind ik dus ook altijd. Als men in een film drie villains wil stoppen, wordt meteen zo vaak geroepen "huuuuuuuu, Spider-Man 3!" Ja, dat was inderdaad een voorbeeld waarbij het niet werkte. Net als The Amazing Spider-Man 2. En daaruit wordt dan om de één of andere reden meteen geconcludeerd dat het niet werkt voor superheldenfilms ...terwijl de logische conclusie eerder zou zijn dat het bij Spider-Man films niet werkt.

Superheldenfilms waar het wel werkt zijn (zoals je ook al zei) X-Men: Days Of Future Past, The Dark Knight, Batman Returns, daarnaast ook Captain America: The Winter Soldier, Blade II, Batman: The Red Hood, The Dark Knight Returns, Batman Returns, Batman Begins, en wat mij betreft bijvoorbeeld ook RoboCop2 en Batman v Superman (Ultimate Edition) en vele, vele superheldenstrips.

...de conclusie zou dus eerder zijn dat drie schurken júist vaak goed werkt, en juist vaak voorkomt bij de betere superheldenfilm. En júist vaak bij Batman dus.

Dat komt doordat de schurken daar in één verhaal geweven zijn tot een organisch geheel. De reden dat het bij Spider-man niet werkte is omdat ze elke schurk een eigen, vrij losse verhaallijn geven zodat de film drie verhaallijnen heeft, waardoor het lijkt alsof drie verschillende afleveringen van een televisieserie door elkaar zijn gemonteerd

Oké, wat Batman betreft... bij Batman & Robin werkte het niet ;)

Ed Crane

Avatar

*ho shit, twee keer Batman Begins en Returns genoemd, ja zo worden het wel erg veel Batman-films ;)

Prince John

Avatar

Tja, als jij het zo ziet mag dat Ed, maar genoeg voorbeelden waar het gewoon ook niet werkt; de twee Spiderman films die jij al opnoemt, maar ook X-Men Origins: Wolverine, X-Men First Class, Iron 2 (en in een bepaalde zin ook deel 3) Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer, Batman and Robin, Batman Forever, Superman III, Daredevil, The Dark Knight Rises.

Dus nee, werkt niet altijd beter... Ben het wel gedeeltelijk met je eens en zou zelfs nog wel een paar films kunnen toevoegen aan je lijstje wanneer het wel werkt, ik zeg dus ook niet dat het niet gaat werken, maar ben wel erg sceptisch. Kijk alleen al eens naar DC's recente Suicide Squad, ook drie villians, en hoe pakte dat uit? Niet al te best, voor de meesten onder ons dan, in mijn ogen was het zelfs een grote zooi. Om nu verder te gaan met een slappe Joker (deels door het script, geef ik toe, maar nog bagger) en twee extra bad-guys... Ik loop er in ieder geval niet echt warm voor...

Mav Damian

Avatar

Persoonlijk vind ik meer schurken in een film een excusje dan echt een probleem is. Ok tenzij je de schurken veel aandacht geeft en ze alle een karakters ontwikkeling geeft in een film dan kan dat uit de hand lopen. De films als Batman en Robin, Iron Man 2, X men Origin: Wolverine hadden anderen problemen dan te veel schurken in een film.

Gyros regime

Avatar

Mooi zo ben blij met Jared Leto als Joker, zijn vertolking past perfect bij de stijl van DC, hij had natuurlijk niet gepast in the Dark Knight, maar het is leuk om te zien dat iemand zo goed een hele andere joker neer kan zetten.

benjamin

Avatar

Ik denk dat in het algemeen de vaak gehoorde bezorgdheid over te veel slechterikken of zelfs te veel personages in het algemeen op zich minder te maken heeft met het aantal personages op zich als wel met het aantal verhaallijnen of subplots. Gewoon een aantal slechterikken (of personages) die allemaal hun eigen beweegredenen hebben die enigszins moeten uitgewerkt worden durft al wel eens een probleem te zijn, maar als er één verhaal is waar alle tegenstanders (of personages) prima in passen kan het allemaal wel meevallen. En zoals gezegd zijn, is bij een aantal films met zo veel bad guys dat niet per se het enigste of zelfs grootste probleem.

NieuwsFilm

meest populair