Derde 'Star Wars' spin-off volgende maand gekozen

Derde 'Star Wars' spin-off volgende maand gekozen

Obi-Wan of Boba Fett?

Buiten de sagafilms, waarvan The Last Jedi de volgende is, kijken Disney en Lucasfilm uitgebreid naar de mogelijkheden om spin-offs te maken. Rogue One was daar de eerste van en de tweede zal gaan draaien om Han Solo. Na Episode IX staat er nog een spin-off gepland, maar welke dat wordt weet zelfs Disney nog niet.

Kathleen Kennedy vertelde aan Vanity Fair dat er komende maand over besloten wordt. "We hebben er nog niet over besloten, maar ja, er komt er nog een. Er zijn een aantal projecten die we overwegen en we zullen binnenkort tussen die twee kiezen. Waarschijnlijk is het voor 2020, maar we nemen de beslissing in juni."

Dat wil niet zeggen dat we in juni al weten welke die film wordt. Eerst zou die gemaakt worden door Josh Trank, die vertrok toen er problemen waren met de opnames van Fantastic Four. Die film zou naar het schijnt gedraaid hebben om Boba Fett, en Disney zou die prima kunnen maken. Tegelijk is het een goede mogelijkheid dat er een film rond Obi-Wan (Ewan McGregor) gemaakt wordt.

Welke spin-off willen jullie zien?



NieuwsFilm

meest populair