Algemeen

Verrassende terugkeer in post creditscène 'Pirates of the Caribbean 5'

Eind goed al goed?

door Bram de Groot om 09:31 in Algemeen
Sinds het eerste deel The Curse of the Black Pearl (2003) heeft de Pirates of the Caribbean-franchise al creditscènes. Ook het afgelopen week verschenen Dead Men Tell No Tales bevat weer zo'n scène en hierin is een bekend personage uit de Pirates-reeks te zien. Hieronder een beschrijving; uiteraard met spoilers!!

Dead Men Tell No Tales heeft een einde alsof er een definitieve punt achter de reeks wordt gezet. Will Turner (Orlando Bloom) is verlost van zijn vloek en hij en Elizabeth Swann (Keira Knightley) vinden elkaar opnieuw. Ook komt het betere personage Captain Hector Barbossa (Geoffrey Rush) aan zijn einde aangezien hij daarmee zijn dochter Carina Smyth (Kaya Scodelario) redt. En Jack (Johnny Depp) heeft weer zijn schip. Alles lijkt onder controle!

Maar dan de credit-scène. Daarin zien we dat Will en Elizabeth liggen te slapen. Er verschijnt een silhouet in beeld. Deze is overduidelijk van Davy Jones, het bekende personage van Bill Nighy. Will wordt wakker en denkt dat het een nachtmerrie was, maar hij ziet het water en zeepokken echter over het hoofd...

De clip lijkt er dus naar te hinten dat de slechterik uit At World's End (2007) gaat terugkeren. Het glibberige personage ging echter in dat deel dood. Dode piraten komen in de franchise echter vaker terug! Een zesde film is nog niet aangekondigd; de Box Office-opbrengsten lijken vooralsnog goed uit te gaan pakken.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

larsaltink

Avatar

Toen ik deze scène zag kreeg ik helemaal kippenvel. Een van de beste scènes van de film. Hopelijk komt er een deel 6 met Davy Jones.

Master Of Films

Avatar

De vreeemde credit-scène spreekt zich tegen, want de Drietand van Poseidon zou alle vloeken opheffen! Tevens was Davy Jones ook een mens geweest. Totale cop out als ze met deel 6 verder gaan met Davy Jones. Ja zo kan ik ook 10.000 films gaan schrijven en maken van Pirates of the Caribbean. Ik word de Paul W. Anderson van de Pirates of the Caribbean series. Davy Jones is een kloon, en werd gemaakt op Kamino. Dat was voor dat Jango Fett werd gekloond. Uiteraard ga ik wel Vin Diesel casten als Davy Jones. Ik laat ook Iron Man opdagen voor een team-up met Jack. Tony Stark is slim genoeg om een tijdmachine te bouwen. Verder laat ik domme wetenschappers opdagen en ze op laten eten door alien eggs gemaakt door een andere Davy Jones kloon die zich gedraagt als een robot gespeeld door Michael Fassbender (wie anders). Ik laat Bill Gates opdagen als de father's brother's nephew's cousin's former roommate van Jack Sparrow.

Master Of Films

Avatar

P.s. Ik laat Keira Knightley ook weer laten opdagen, want ze krijgt van mij toch een bos okselhaar van hier tot Tokio. In tegenstelling tot Dead Men Tell No Tales heeft ze in mijn Pirates wel een speaking rol.

Oh Elizabeth Swann was doofstom in Dead Men Tell No Tales. Dat wist ik niet. Nu begrijp ik de ware titel.

Prince John

Avatar

Verlaat dit zinkende schip toch. Deel 1 was top, sindsdien gaat de franchise bergafwaarts.

Ereptile

Avatar

K heb mezelf al zitten spoilen Smiley face Het lijkt me interessant dat het personage terug komt. Maar het klopt helemaal niet met wat er allemaal is gebeurd. Maar goed, Davy Jones is wel 1 van de betere villains vind ik persoonlijk Smiley face

Goku32

Avatar

Klinkt vet vond deel 2 echt heel vet

NieuwsFilm

meest populair