Verrassende terugkeer in post creditscène 'Pirates of the Caribbean 5'

Eind goed al goed?

Sinds het eerste deel The Curse of the Black Pearl (2003) heeft de Pirates of the Caribbean-franchise al creditscènes. Ook het afgelopen week verschenen Dead Men Tell No Tales bevat weer zo'n scène en hierin is een bekend personage uit de Pirates-reeks te zien. Hieronder een beschrijving; uiteraard met spoilers!!

Dead Men Tell No Tales heeft een einde alsof er een definitieve punt achter de reeks wordt gezet. Will Turner (Orlando Bloom) is verlost van zijn vloek en hij en Elizabeth Swann (Keira Knightley) vinden elkaar opnieuw. Ook komt het betere personage Captain Hector Barbossa (Geoffrey Rush) aan zijn einde aangezien hij daarmee zijn dochter Carina Smyth (Kaya Scodelario) redt. En Jack (Johnny Depp) heeft weer zijn schip. Alles lijkt onder controle!

Maar dan de credit-scène. Daarin zien we dat Will en Elizabeth liggen te slapen. Er verschijnt een silhouet in beeld. Deze is overduidelijk van Davy Jones, het bekende personage van Bill Nighy. Will wordt wakker en denkt dat het een nachtmerrie was, maar hij ziet het water en zeepokken echter over het hoofd...

De clip lijkt er dus naar te hinten dat de slechterik uit At World's End (2007) gaat terugkeren. Het glibberige personage ging echter in dat deel dood. Dode piraten komen in de franchise echter vaker terug! Een zesde film is nog niet aangekondigd; de Box Office-opbrengsten lijken vooralsnog goed uit te gaan pakken.



NieuwsFilm

meest populair