'Taken'-actrice Maggie Grace in het huwelijksbootje gestapt

'Taken'-actrice Maggie Grace in het huwelijksbootje gestapt

De gelukkige is Brent Bushnell.

Maggie Grace, o.a. bekend van Lockout, de Taken-films en tv-serie Lost, is getrouwd. Dat melden Us Weekly en E! Online. De trouwerij vond zondag plaats in Californië. Grace (33 jaar) gaf het jawoord aan haar geliefde Brent Bushnell. Het tweetal was drie maanden verloofd.

Begin 2016 zette Grace nog een punt achter haar verloving met regisseur/scenarist Matthew Cooke. Ze hadden sinds 2015 plannen gemaakt om verder in het leven te gaan als man en vrouw. Waarom dit precies uiteenviel is niet bekend, alhoewel ze rond die tijd in een interview toegaf dat uitgaan met Hollywood-figuren niet gemakkelijk is.

"Ik ben met weinig acteurs uitgegaan. Dat deed ik een paar jaar, toen ik nog erg jong was. Het is niet dat ik iets tegen acteurs heb, want je kan absoluut plannen met elkaar maken, maar het vergt nogal wat werk. En ik heb daar gewoonweg geen energie voor."

Grace leerde haar man Bushnell kennen kort na het uiteengaan met Cooke. Bushnell is de directeur van Two Bit Circus, een entertainmentbedrijf gestationeerd in Los Angeles. Hij experimenteert samen met STEAM Carnival, een activiteit die toert en kinderen tracht te inspireren middels wetenschap, technologie, kunst en wiskunde. Two Bit Circus noemt zichzelf ook wel een groep bestaande uit gekke wetenschappers, artiesten, uitvinders, verhalenvertellers en onderwijzers.

NieuwsFilm

meest populair