Meer CGI-personages in 'Avengers: Infinity War'

Meer CGI-personages in 'Avengers: Infinity War'

Weer een klein nieuw detail over de Marvel-film.

Afgelopen weekend was Sean Gunn aanwezig op de London Heroes & Villains Fan Fest. Hij speelt niet alleen Kraglin in de Guardians of the Galaxy-films, maar is ook de motion capture acteur voor Rocket Raccoon. Hij is zodoende ook te zien in Avengers: Infinity War en vertelde daarover dat er meer CGI-personages te zien zullen zijn.

"Ik kan je vertellen dat het proces voor Rocket gelijk is als in de Guardians-film," begon hij. "Hoewel, wellicht is het zorgvuldiger, omdat er nog meer CGI-personages zijn. In Guardians 2 hadden we continu Baby Groot, maar was de rest van de film vooral gevuld met live-acteurs. In Avengers zijn er meer personages die gemaakt worden met CGI, waar ik interactie mee heb en dat maakt het allemaal wat ingewikkelder."

Welke personages dat zijn, kon Gunn niet vertellen. Maar zeker is dat de superheldenfilm van regieduo Anthony en Joe Russo vol met superhelden zit. Er zullen 67 personages te zien zijn, die het allemaal op moeten nemen tegen Thanos (Josh Brolin). Het gaat daarbij om zowel personages op Aarde, als in de ruimte. De Guardians of the Galaxy en de Avengers gaan het immers gezamenlijk opnemen tegen de intergalactische superschurk.

Vanaf 4 mei 2018 draait de film in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair