'Get Out'-acteur Bradley Whitford gecast in 'Godzilla: King of the Monsters'

'Get Out'-acteur Bradley Whitford gecast in 'Godzilla: King of the Monsters'

Whitford speelde eerder ook een belangrijke rol in horrorfilm The Cabin in the Woods.

Na de aankondiging van gisteren dat Thomas Middleditch (Sillicon Valley) een rol zal spelen in Godzilla: King of the Monsters, zijn we nu te weten gekomen dat Bradley Whitford ook aan de cast is toegevoegd. Het is nog onbekend welk personage hij zal spelen in de film (waarschijnlijk niet Godzilla...). Whitford zal te zijn zijn naast namen als Millie Bobby Brown, Kyle Chandler, Vera Farmiga, O'Shea Jackson Jr., Aisha Hinds en Charles Dance. Sally Hawkins en Ken Watanabe, die we eerder zagen in Godzilla, keren terug.

De eerste Godzilla-film werd geregisseerd door Gareth Edwards en bracht wereldwijd 529 miljoen dollar in het laatje. Michael Dougherty regisseert en schreef ook het script van King of the Monsters, waarvan nog geen plotdetails zijn onthuld. Legendary heeft wel al aangekondigd dat we naast Zilla ook monsters als Rodan, Mothra en King Ghidorah gaan zien.

Bradley Whitford zagen we onlangs nog in Jordan Peele's Get Out. Hij was eerder naast verschillende monsters te zien in horrorfilm The Cabin in the Woods uit 2012.

King of the Monsters maakt deel uit van het zogenaamde MonsterVerse van Legendary en Warner Bros. In navolging op Godzilla, het recente Kong: Skull Island en nu dus Godzilla: King of the Monsters (die in 2019 uitkomt), krijgen we in mei 2020 [film=http://www.filmtotaal.nl/film.php?id=28237]Godzilla vs. Kong[/film voorgeschoteld. Gisteren werd aangekondigd dat Adam Wingard deze film zal regisseren.



NieuwsFilm

meest populair