Een superhelden crossover tussen Marvel en DC?

Een superhelden crossover tussen Marvel en DC?

Twee sterren hopen in ieder geval van wel.

Patty Jenkins, de regisseur van DC's nieuwste superhelden-flick, Wonder Woman, zou eerst aan het roer staan van Thor: The Dark World maar dit ging uiteindelijk niet door. Jenkins wisselde vervolgens Marvel voor DC in. Toch zijn de superhelden van beide films waarbij zij betrokken was geïnteresseerd in een cross-over; Gal Gadot zou namelijk maar wat graag een Wonder Woman vs Thor zien!

Marvel-sterren en -fans halen wel eens uit naar de DC films en andersom, maar Gal Gadot en Chris Hemsworth zijn een stuk minder kinderachtig. Gadot zei wel dat als de cross-over zou doorgaan: ''Het een erg makkelijke strijd zal worden, Wonder Woman wint met gemak van Thor''. Hemsworth reageerde niet lang daarna ook erop: ''Daar twijfel ik niet aan, volgens mij maakt ze korte metten met Thor''. Maar de kans dat het ooit gebeurt is natuurlijk uiterst klein.

Ook liet Jenkins zich nog even uit over Wonder Woman en dat de fans niet moeten verwachten dat er uiteindelijk nog een langere versie verschijnt: ''We hadden het allemaal heel precies berekend; eigenlijk alles wat we hebben gefilmd is in de film te zien, we hebben niks weg hoeven 'knippen'. Het was allemaal perfect geregeld''.

Jenkins heeft zelfs alweer een nieuw project voor ogen dat zou moeten resulteren in een superheldenfilm met niemand minder dan Ryan Gosling! Ze zou namelijk een indie (een onafhankelijk) drama willen gaan maken met Gosling genaamd I Am Superman. Er is verder nog maar erg weinig over bekend, maar Gosling's personage zou geen deel uit gaan maken van de Justice League.

NieuwsFilm

meest populair