Opnames 'Suicide Squad'-vervolg mogelijk in 2018

Opnames 'Suicide Squad'-vervolg mogelijk in 2018

Joel Kinnaman wil David Ayer terug als regisseur.

De opnames van het vervolg op Suicide Squad zouden mogelijk volgend jaar van start gaan. Dat vertelde een van de castleden, Joel Kinnaman, afgelopen maandag aan The Hollywood Reporter. In het artikel wordt ingegaan op de rol van Kinnaman in House of Cards, maar liet de acteur ook weten zin te hebben om weer in de huid van Rick Flag te kruipen.

"Voor zover ik weet, werken ze nu aan het script en is het de bedoeling om ergens in 2018 de boel op te nemen," aldus Kinnaman. "Dat zou wel nog kunnen veranderen. Maar ik denk dat ik zeker terug mag keren." Ook zou hij graag willen dat David Ayer ook dit vervolg regisseert.

"Uiteindelijk zou ik dat graag zien. Maar als hij het niet wil regisseren, dan iemand die goed is met karakter en het verhaal wat meer in de realiteit kan wortelen. Iemand die de personages in een wat normalere situatie kan plaatsen. Het zou interessant zijn om te zien hoe die gekke personages interactie met normale mensen hebben."

Ayer regisseert in elk geval spin-off Gotham City Sirens. Of hij echt favoriet is voor de vervolgfilm is niet echt zeker, die film werd namelijk flink bekritiseerd, al werd het wel een box office succes. Een van de regisseurs die overwogen wordt voor het vervolg is Mel Gibson.



NieuwsFilm

meest populair