Toekomst DCEU hangt af van 'Justice League'

Toekomst DCEU hangt af van 'Justice League'

En hoe zit het met die heronames?

Met Wonder Woman heeft het DCEU na drie films eindelijk de goede formule te pakken. Toch lijkt het niet zo te zijn, dat de film van regisseur Patty Jenkins gaat bepalen wat de toekomst brengt voor het filmuniversum. Volgens Forbes wordt dat Justice League.

Afhankelijk van hoe dat loopt, gaat de studio pas echt plannen maken. Om die reden wordt er ook niet actief gewerkt aan nieuwe DC-films, op Aquaman na. "De waarheid is, dat er veel afhangt van hoe 2017 loopt. De studio wil zien hoe Wonder Woman presteert (tot dusverre goed) en hoe Justice League eindigt, voordat ze doorgaan met meerdere films per jaar. Wees niet ongerust, er komen meer films, maar het is logisch om even de voet van het gaspedaal te halen en zeker te weten wat de beste route om te volgen is."

Wat Justice League betreft, schijnen de heropnames uitgebreider te zijn dan eerder gedacht. Joss Whedon nam enige tijd geleden het stokje van Zack Snyder over, die besloot te stoppen met de film om het verlies van zijn dochter te kunnen verwerken. Nu stelt een nieuw gerucht van de site Batman on Film - waarvan we niet kunnen zeggen hoe betrouwbaar die is - dat de heropnames significant worden. Whedon zou hele stukken opnieuw opnemen. Natuurlijk is het maar de vraag of dat klopt, maar er zullen sowieso wat nieuwe scènes gefilmd worden.

Producent Charles Roven liet in het verleden al eens weten dat de heropnames minimaal zouden zijn. Hij vertelde dat Whedon kleine toevoegingen zou maken aan bepaalde scènes en in basis de film van Zack Snyder zou afronden. Justice League zal in november in première gaan.



NieuwsFilm

meest populair