'Guardians Vol. 3' heeft grote invloed op het Marvel Cosmic Universe

'Guardians Vol. 3' heeft grote invloed op het Marvel Cosmic Universe

James Gunn over waar hij nu mee bezig is.

Waar de fans nog uitkijken naar films als Black Panther, twee Avengers-films en Captain Marvel focust Guardians of the Galaxy Vol. 2-regisseur James Gunn zich al op wat er na Phase 3 gaat komen, het Marvel Cosmic Universe. In gesprek met IGN gaf hij aan dat zijn derde Guardians-film een start is van wat er gaat komen.

"We hebben er continu over," aldus Gunn. "Het is al onderdeel van wat ik doe met Marvel en de gesprekken die ik dagelijks met Kevin [Feige] heb. Als we over Guardians of the Galaxy 3 praten, en dat verhaal, dan hebben we het over een verhaal dat naar andere verhalen leidt. Het is het DNA dat een einde is van een trilogie, maar het is ook een begin van een heel ander element van het Marvel Cosmic Universe. Dat is iets waar ik mij nu mee bezighoud."

Guardians of the Galaxy Vol. 3 lijkt een van de eerste films van Phase 4 het Marvel Cosmic Universe te worden. Naast dat we in dat vernieuwde universum Spider-Man: Homecoming 2 krijgen te zien, is de kans groot dat minimaal personages als Captain Marvel, Doctor Strange en Ant-Man vervolgfilms krijgen.

Het tweede deel van Guardians draait voorlopig nog in de bioscoop. Het vijftiende MCU-deel haalde wereldwijd al een zeer nette $820,0 miljoen op en is daarmee financieel de op vier na best scorende MCU-film.



NieuwsFilm

meest populair