Spider-Man: Homecoming-acteur Tom Hollands volgende projecten: Batman en James Bond

Spider-Man: Homecoming-acteur Tom Hollands volgende projecten: Batman en James Bond

Een overstap van Marvel naar DC ziet de spinnenman eigenlijk wel zitten...

Binnenkort slingert Tom Holland (The Lost City of Z, Captain America: Civil War) de wereldwijde bioscoopzalen in met zijn eerste grote solo film in het Marvel Cinematic Universe: Spider-Man: Homecoming. Ondanks dat de jonge acteur voor nu nog wel eventjes zoet is met zijn rol in het superheldenfilmuniversum, heeft hij al genoeg plannen bedacht voor zijn verdere carrière.

Tijdens een interview samen met zijn Spider-Man: Homecoming-collega Zendaya in Interview Magazine vertelt hij dan ook rijkelijk over zijn toekomstplannen. Wanneer Zendaya aan haar mannelijke tegenspeelster vraagt welke rollen hij nog graag zou willen spelen, antwoordt Holland: "James Bond. Of misschien Batman." Volgens Zendaya is het niet eerlijk dat één acteur zoveel helden speelt. "Het leven is nou eenmaal oneerlijk," merkt Holland op.

De onlangs 21 jaar oud geworden Brit verruilde in 2013 zijn carrière op het toneel voor zijn eerste grote filmrol in The Imposible van regisseur Juan Antonio Bayona. Sindsdien heeft Holland in diverse filmproducties bijrollen gehad, voordat hij gestalte mocht geven aan het populaire Marvel-karakter Spider-Man in Captain America: Civil War.

Voordat Holland de (dek)mantel van de Caped Crusader of Agent 007 aantrekt, moet hij hoogstwaarschijnlijk eerst nog zijn dagen slijten in het evenwel bekende rood-met-blauwe kostuum in Spider-Man: Homecoming, welke vanaf donderdag 6 juli in de Nederlandse bioscopen te zien is. Hieronder nog een trailer van de door Jon Watts geregisseerde film!


In welke rollen zouden jullie Tom Holland graag willen zien? Laat het ons weten in de reacties!

NieuwsFilm

meest populair