Jared "The Joker" Leto wil voorlopig nog geen kinderen ondanks bijna-dood-ervaring

Misschien wel een kat?

FilmTotaal 10 juni 2017 00:00 in Celebrity
Muzikant en acteur Jared Leto (Suicide Squad, Dallas Buyers Club) heeft voorlopig nog geen behoefte aan kinderen, zo vertelt de Oscar-winnaar in een interview met EveningStandard. Ook blijkt Leto er een behoorlijk gevaarlijk leven op na te houden, hetgeen wellicht ook wel een reden is voor dit besluit.

Leto, 45 jaar oud en op het moment vrijgezel, heeft absoluut nog geen zin om vieze poepluiers te moeten verschonen. Volgens de Thirty Seconds to Mars-leadzanger heeft hij daar, buiten het feit om dat hij dus nog geen vaste relatie heeft, simpelweg geen tijd voor. "Ik denk dat het belangrijk is om alle tijd en aandacht van de wereld te kunnen schenken aan je kinderen als ouder. Ik heb het momenteel gewoon veelte druk met een hoop andere dingen," vertelt Leto als hem om zijn eventuele kinderwens wordt gevraagd.

Heel gek is zijn antwoord ook weer niet. The Joker-vertolker is druk met zijn werkzaamheden als artiest en acteur. Leto staat bekend om zijn uitmuntende en diepzinnige voorbereidingen voor zijn rollen, door middel van het zogenoemde "methodacting". Ter voorbereiding van Suicide Squad veranderde Leto zichzelf in een gestoorde maniak en stuurde hij zelfs dode ratten en gebruikte condooms als cadeautjes naar zijn collega's. Best gestoord, niet?

Leto houdt er dan ook wel van om wat spanning en sensatie op te zoeken in zijn leven. Een van zijn nieuwste hobby's is bergbeklimmen, zo vertelt hij. Volgens de succesvolle acteur leer je dankzij deze sport over je kunnen en beperkingen. Leto probeert zijn grenzen steeds verder te verleggen, maar geheel zonder risico is dat niet. "Recent ben ik bijna dood gegaan toen ik aan een hoge bergrand hing. Ik heb al een paar keer op het randje tussen leven en dood gebalanceerd," zegt hij.

Dit jaar zal de populaire Leto onder andere nog te zien zijn in het langverwachte Blade Runner 2049. Ook zijn er geruchten dat hij terugkeert als "The Clown Prince of Crime" in DC's aankomende Justice League. Een druk leven dus, voorlopig zal de onderstaande clip uit het vorig jaar verschenen Suicide Squad dan ook zijn enige vaderrol blijven waarschijnlijk...NieuwsFilm

meest populair