Mysterieuze setfoto 'Avengers: Infinity War'

Mysterieuze setfoto 'Avengers: Infinity War'

En Danai Gurira tekent voor de film.

Vandaag hebben we niet alleen een mysterieuze setfoto van Avengers: Infinity War, maar kunnen we ook melden dat Danai Gurira een rol heeft in de film. Daar komt nog bij dat we nu ook weten wanneer broers Anthony en Joe Russo beginnen met de opnames van de vierde Avengers-film. Kortom: veel Marvel-nieuws in één bericht!

Eerst maar eens actrice Danai Gurira. Deadline meldt dat zij getekend heeft voor Infinity War, en dezelfde rol zal spelen als in Black Panther. In die Marvel-film is ze Okoye, lid van de koninklijke entourage van T'Challa (Chadwick Boseman).

Ook hebben we van deze film een mysterieuze setfoto. Die werd online gezet op de Twitter-pagina van de broers Russo en toont vermoedelijk de kluis waarin de Infinity Gaunlet, waarmee Thanos (Josh Brolin) het universum wil veroveren, zich bevindt.

Bekijk de afbeelding
Tot slot heeft de site Omega Underground nog productieschema's gevonden van Avengers 4, Captain Marvel en Ant-Man and the Wasp. Volgens de site gaan de drie films opgenomen worden tussen juli 2017 en mei 2018. De eerste daarvan zal Infinity War zijn, dat opgenomen wordt vanaf 17 juli. De werktitel: Mary Lou 2. Verwacht wordt dat de opnames direct na Infinity War beginnen en duren tot 13 december.

Daarna is het de beurt aan Captain Marvel, dat volgens de berichten op 8 januari begint met opnames, die afgerond worden op 11 mei. Tot slot is er nog Ant-Man and the Wasp, waarvan de opnames op 6 juli zouden beginnen, en op 30 november afgerond worden.



NieuwsFilm

meest populair