Algemeen

Marvel Studios heeft (voorlopig) geen plannen met Fantastic Four

Maar dat "voorlopig"..

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:49 in Algemeen
Enkele jaren geleden waren nog heel wat van de superhelden uit de strips van Marvel Comics verdeeld over verschillende filmstudio's. Doordat veel van de verfilmingen geen succes werden en de studio's geen films meer durfden te maken, keerden de rechten terug naar Marvel Entertainment. Denk aan The Punisher, Blade, Ghost Rider en - mede door onderhandelingen - tijdelijk Spider-Man. Maar hoe zit het met Fantastic Four?

Marvel Studios-baas Kevin Feige was enigszins dubbelzinnig over hoe Marvel Studios kijkt naar deze superheldengroep, inclusief bijhorende personages als Doctor Doom en Silver Surfer. "We hebben geen plannen met de Fantastic Four op dit moment. Er zijn geen gesprekken over," meldde Feige aan Newsarama. Fantastic Four is in handen van 20th Century Fox.

Dat Feige aangeeft dat er "op dit moment geen plannen zijn" is logisch, aangezien de focus waarschijnlijk compleet ligt bij de afronding van Phase 3 van het grootse Marvel Cinematic Universe. Maar wat daarna? Onder meer Doctor Strange-regisseur Scott Derrickson en Guardians of the Galaxy's James Gunn hebben aangegeven een terugkeer van de rechten te zien zitten, al is het alleen maar om bijfiguren die kleven aan de Fantastic Four-wereld.

Voor de films na Avengers 4 (2019) zal de wereld van Fantastic Four ongetwijfeld zeer interessant zijn. Fantastic Four gaat namelijk intergalactisch, iets dat onderdeel uitmaakt van de vierde fase van Marvel Studios: het Marvel Cosmic Universe. Fox lijkt na de flop Fantastic Four (2015) geen plannen te hebben.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

we zijn nog lang niet van Marvel af.

ben ook benieuwd of ze met Spiderman ook verschillende dimensies gaan verkennen.

Sunspot

Avatar

Slechtste superheldenfilm aller tijden. Mijn god, waar is die 120 miljoen aan opgegaan.

Zelfs Batman Robin is beter dan die zooi, daar gebeurde nog wat en was best lachen.

Bij Fantastic4 was het alsof ze de hele tijd in dat gebouw zaten, gebeurde geen fuck, wel, dan was het gewoon bullshit, niks aan.

Decepticon

Avatar

@Sunspot

Slechtste superheldenfilm allertijden? Captain America uit 1990 nooit gezien? En daarvoor zijn er zelfs nog meer Cap films gemaakt.
Of wat dacht je van Nick Fury(1998) met David Hasselhoff? Of Almighty Thor(2011) met Cody Deal als Thor en Richard Grieco als Loki?

Sunspot

Avatar

Captain America is beter dan ff4 hier.

Dat bedoel ik juist, 120p miljoen weggegooid, je ziet gewoon niks, ja, 1 keer die Jordan omhoog vliegen en op afstand (op scherm) die rotsgast even wat dingen omver gooien haha.

Daarom is die van de jaren '90 zelfs beter, kan je zelf goe dlachen.

Bij FF4 van Trank o fzo,is er gewoon niks te zien...

nieuwslaatste nieuws

meest populair