Gerucht: Supergirl straks te zien in DCEU

Gerucht: Supergirl straks te zien in DCEU

Komt het beroemde nichtje van Superman ook naar het witte doek?

Krijgen we Supergirl te zien in het DC Filmuniversum? Dat zou zomaar eens kunnen kloppen. Een nieuw gerucht gaat dat het nichtje van Clark Kent geïntroduceerd wordt in Man of Steel 2. Een anonieme bron op 4chan stelt dat de film op dit moment nog altijd wordt ontwikkeld - wat we ook van bronnen binnen Warner hebben gehoord - en dat men van plan is Supergirl te introduceren.

"Het vervolg op Man of Steel wordt in het diepste geheim ontwikkeld. Geoff Johns en Zack Snyder rondden in november het verhaal van de film af. Meerdere schrijvers zijn benaderd om daar een script van te maken, waaronder de schrijvers van Watchman en de 300-filmreeks. Brainiac zal de schurk zijn en Supergirl beleeft haar debuut in het DCEU."

Natuurlijk is het nog alles behalve zeker dat het personage inderdaad haar debuut beleeft in die film. Of dat ze zelfs maar naar het filmuniversum komt. Tegelijk zou het succes van Wonder Woman Warner Bros een impuls kunnen geven om meer vrouwelijke hoofdpersonen te introduceren in zijn filmuniversum. Een introductie van Supergirl past dan wel.

Op dit moment is Supergirl al te zien op televisiezender The CW (en in Nederland op Netflix). Zouden jullie Kara Zor-El op het witte doek willen zien schitteren naast Henry Cavills Superman?



NieuwsFilm

meest populair