Algemeen

Gerucht: Supergirl straks te zien in DCEU

Komt het beroemde nichtje van Superman ook naar het witte doek?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 10:43 in Algemeen
Krijgen we Supergirl te zien in het DC Filmuniversum? Dat zou zomaar eens kunnen kloppen. Een nieuw gerucht gaat dat het nichtje van Clark Kent geïntroduceerd wordt in Man of Steel 2. Een anonieme bron op 4chan stelt dat de film op dit moment nog altijd wordt ontwikkeld - wat we ook van bronnen binnen Warner hebben gehoord - en dat men van plan is Supergirl te introduceren.

"Het vervolg op Man of Steel wordt in het diepste geheim ontwikkeld. Geoff Johns en Zack Snyder rondden in november het verhaal van de film af. Meerdere schrijvers zijn benaderd om daar een script van te maken, waaronder de schrijvers van Watchman en de 300-filmreeks. Brainiac zal de schurk zijn en Supergirl beleeft haar debuut in het DCEU."

Natuurlijk is het nog alles behalve zeker dat het personage inderdaad haar debuut beleeft in die film. Of dat ze zelfs maar naar het filmuniversum komt. Tegelijk zou het succes van Wonder Woman Warner Bros een impuls kunnen geven om meer vrouwelijke hoofdpersonen te introduceren in zijn filmuniversum. Een introductie van Supergirl past dan wel.

Op dit moment is Supergirl al te zien op televisiezender The CW (en in Nederland op Netflix). Zouden jullie Kara Zor-El op het witte doek willen zien schitteren naast Henry Cavills Superman?

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Wordt sowieso geen Melisaa Benoist lijkt mij, zijn gescheiden universa en zou ook raar zijn. Sowieso is serie Supergirl veel te zwak, is niet eens echt Supergirl wat mij betreft.

Maar goed, Supergirl zie ik liever veel later verschijnen in de films en hopelijk is ze dan nog jong.

Master Of Films

Avatar

Tegelijk zou het succes van Wonder Woman Warner Bros een impuls kunnen geven om meer vrouwelijke hoofdpersonen te introduceren in zijn filmuniversum.
Is niet helemaal correct. D.w.z. dat Zack Snyder en co Supergirl al veel eerder op het oog had nog voor het succes van Wonder Woman.

Before Man of Steel was released in 2013, there was a prequel comic that was written by Zach Snyder, David Goyer and Geoff Johns. Kara Zor-El was introduced as a Kryptonian in this tale, but was born thousands of years before Superman and joined the Explorer Guild. The Explorer Guild was sent from Krypton to terraform other planets to be habitable. In the comics, Kara captained a ship that wound up crash-landing in the ice on Earth (not where she was supposed to go). The comic hints that she survived, but no definitive answer about what happened was ever given. Her crashed ship became Superman's Fortress of Solitude in Man of Steel.
afbeelding

De Supergirl prequel comic easter egg zit dus in Man of Steel verwerkt.
afbeelding

GreenHornet

Avatar

omdat Wonder Woman een succes is gaan ze nu eindelijk vrouwelijke superhelden uit buiten. Nieuwe Cashcow.

Film en Eten

Avatar

Ik zit al een tijdje te wachten op Man of steel 2. Super girl is voor mij de kers op de taart.

Jodorowsky420

Avatar

Brainiac? Is dat niet meer iets voor een Justice League film of een vervolg op Man of Steel?

Renegade

Avatar

Zag laatst de serie Supergirl. Daar verslaat Supergirl Superman in een gevecht. Dan denk ik. Afknapper. Maar waarom niet in de filmreeks Supergirl introduceren zolang ze maar niet als in de serie Superman verslaat.

Lordborg

Avatar

De serie supergirl is geweldig als je van aliens houd .... de ene na de andere wordt uit de mouwen geschud .

En ja van mij zou het een leuke toevoeging zijn om supergirl haar neef superman te laten helpen .

Tenslotte doet hij het ook voor haar in haar serie .Dat superman wordt verslagen in de serie ......

Kom op mensen dat is nu eenmaal actie en het verhaal ook onder mensen verslaan vrouwen ook mannen
(of slaan ze hun vent hahaha)Ik zeg girlpower !!!

GreenHornet

Avatar

ik zou voor Virginia Gardner als SuperGirl

Steve-O

Avatar

Ik ben niet zo'n fan van Supergirl. Laat ze de film lekker focussen op Superman en Lois en de slechterik goed uitwerken.

Sunspot

Avatar

@Lordborg

Daar gaat het ook niet om, sowieso zijn ze volgens mij beide heel lang al op aarde.

Ik volg de serie, maar ik erger me mateloos aan de gevechten, gaat echt nergens over, gewoon belachelijk.

Maar goed, het is niet slecht en die Melissa Benoist is gewoon superleuk om te zien.

Maar gewoon onzin die gevechten, vanaf aflevering 1 al. En die Superman kan ik niet serieus nemen, maar dat ligt aan de acteur, het personage is goed.
Als Clark is de acteur overigens wel zeer goed.

Sunspot

Avatar

@Renegade

Dat is al vanaf de 1e aflevering, zo achterlijk hoe ze vecht, of wie dan ook, zo hinderlijk.

En dat feminisme irriteert me ook regelmatig.

nieuwslaatste nieuws

meest populair