Enge nieuwe foto's horrorpop uit "Annabelle: Creation"

Opnieuw een demonisch kat-en-muisspel.

Binnenkort verschijnt de tweede film rondom de duivelse vintage pop Annabelle in de bioscopen. In deze prequel, genaamd Annabelle: Creation, leren we meer over de achtergrond van deze gruwelijk enge pop. Onlangs zijn er enkele nieuwe foto's vrijgegeven van de film.

De moordende pop verscheen slechts in de openingsscène van de horrorkaskraker The Conjuring uit 2013, maar werd wel dusdanig populair dat filmstudio Warner Bros. besloot om de pop in 2014 een eigen film te geven, Annabelle.

Dit jaar verschijnt dus een tweede film en hieronder zijn een paar foto's te bewonderen van Annabelle, die veel bioscoopbezoekers ongetwijfeld weer de stuipen op het lijf gaat jagen. Op de beelden zien we de twee jeugdige actrices Talitha Bateman en Lulu Wilson, die ongetwijfeld flink lastig gaan worden gevallen door de houten pop in de horrorproductie.

Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeelding
In Annabelle: Creation zien we hoe een poppenmaker en zijn vrouw een non en enkele meisjes uit een gesloten weeshuis onderdak bieden in hun woning. Maar al snel begint de demonische Annabelle de nieuwe gasten in het huis achter na te zitten.

Annabelle: Creation is vanaf 10 augustus in de Nederlandse bioscopen te zien en is geregisseerd door Lights Out-regisseur David F. Sandberg. Hieronder de doodenge trailer!



NieuwsFilm

meest populair