Algemeen

Enge nieuwe foto's horrorpop uit "Annabelle: Creation"

Opnieuw een demonisch kat-en-muisspel.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 13:09 in Algemeen
Binnenkort verschijnt de tweede film rondom de duivelse vintage pop Annabelle in de bioscopen. In deze prequel, genaamd Annabelle: Creation, leren we meer over de achtergrond van deze gruwelijk enge pop. Onlangs zijn er enkele nieuwe foto's vrijgegeven van de film.

De moordende pop verscheen slechts in de openingsscène van de horrorkaskraker The Conjuring uit 2013, maar werd wel dusdanig populair dat filmstudio Warner Bros. besloot om de pop in 2014 een eigen film te geven, Annabelle.

Dit jaar verschijnt dus een tweede film en hieronder zijn een paar foto's te bewonderen van Annabelle, die veel bioscoopbezoekers ongetwijfeld weer de stuipen op het lijf gaat jagen. Op de beelden zien we de twee jeugdige actrices Talitha Bateman en Lulu Wilson, die ongetwijfeld flink lastig gaan worden gevallen door de houten pop in de horrorproductie.
In Annabelle: Creation zien we hoe een poppenmaker en zijn vrouw een non en enkele meisjes uit een gesloten weeshuis onderdak bieden in hun woning. Maar al snel begint de demonische Annabelle de nieuwe gasten in het huis achter na te zitten.

Annabelle: Creation is vanaf 10 augustus in de Nederlandse bioscopen te zien en is geregisseerd door Lights Out-regisseur David F. Sandberg. Hieronder de doodenge trailer!3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Volgens mij moet deze het weer hebben van de schrikeffecten. Het zal niet echt bijzonder zijn. De trailer is niet bepaald overtuigend en werkend naar iets nieuws.

ThomasOMalley

Avatar

Ik vond de eerste verre van goed, maar wel vermakelijk.
Laptop op je buik, koptelefoon op, lichten uit en luier aan.

Sunspot

Avatar

Was totaal niet eng, echt niks, zelf geen jumpscares, hoe goedkoop dat ook is.

Maar heb de film afgekeken om de mooie beelden uit de jaren '50 of '60, weet dat niet meer, wel dat het gewoon leuk was om te zien en dat in combinatie met die mooie hoofdrolspeelster :).

Geen slechte film, maar weet wat je gaat zien, verwacht geen Conjuring.

nieuwslaatste nieuws

meest populair