Celebrity

Zoë Kravitz licht 'Mad Max: Fury Road'-ruzies toe

Hoofdrolspelers Tom Hardy en Charlize Theron kregen het dikwijls aan de stok op de set.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 08:00 in Celebrity
Hoewel Mad Max: Fury Road diens vruchten heeft afgeworpen door veel succes te boeken middels goede recensies en een aardige verdienste aan de kassa, liep het maken van de actiefilm niet helemaal op rolletjes. Menigmaal vlogen acteurs Tom Hardy en Charlize Theron elkaar namelijk in de haren. Als we de laatstgenoemde moeten geloven lag dat voornamelijk aan de Engelsman, maar Zoë Kravitz (die een bijrol vervulde) heeft zo haar eigen visie.

Tijdens een interview in het programma Watch What Happens Live vertelde ze: "Ze konden het niet goed met elkaar vinden. We waren ook al zo lang in de woestijn. Ik denk dat iedereen moe, in de war en lijdend aan heimwee was. Zes maanden lang zagen we niets anders dan zand. Je wordt er gek van, echt waar. Ik weet niet of het om één probleem tussen hen ging. Ik denk gewoon dat er geen connectie was. Het is net als zomerkamp. Op een gegeven moment heeft iedereen wel een probleem met een ander. Zo zijn we nu eenmaal."

Begin 2016 ging de 41-jarige Theron uitgebreid op het onderwerp in. Zij gaf eveneens aan dat ze niet konden opschieten, maar wel dat het voor een betere film zorgde. "Misschien, als we goede maatjes waren, zou de film tien keer slechter hebben uitgepakt," vertelde ze. Theron onthulde verder dat ze naast elkaar gek maken ook elkaar respecteren. Aan het eind van de opnames gaf Hardy haar een cadeau - een zelfportret met achterop een rode handafdruk en de volgende verklaring: "Je bent een absolute nachtmerrie, maar ook verdomd geweldig. Ik zal je soort van missen. Met liefde, Tommy."

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SeanDeNiro

Avatar

Ik vond het een gedrocht van een film. Een moderne film zonder inhoud of ziel.

GreenHornet

Avatar

het is altijd goed voor een film als de Good Guy en Bad Guy elkaar niet mogen. Zoiets mag niet gebeuren in een romantisch drama.

Master Of Films

Avatar

Menigmaal vlogen acteurs Tom Hardy en Charlize Theron elkaar namelijk in de haren.
Oh vandaar dat ze allebei een kort koppie hebben in die film.

Sunspot

Avatar

Vond de film ook niet echt, was meer belachelijk.

Wel leuk dat alles echt was, de explosies en zo, althans,heb dat gelezen.

Ik kijk in ieder geval niet uit naar het vervolg, mocht dat er komen.

Prince John

Avatar

Nou, ik vond het een geweldige film, zeer bruut en mooie beelden. Ik kijk zeker uit naar een vervolg! Hopelijk begint Miller er snel aan!

Ed Crane

Avatar

Ook ik vond het een briljante actiefilm, waarschijnlijk de beste Hollywood-actiefilm van de afgelopen... behoorlijk wat jaar. Inhoudelijk vond ik'm juist ook vrij sterk.

Master Of Films

Avatar

Wel als je Tom's Fury Road niks vind, dan is The Tom's Mummy Show wel een aanrader :P Maar goed dat Alex Kurtzman niet heeft afgekeken hoe Miller actiescenes in elkaar heeft gezet, dan was het nog moeilijk kiezen tussen die 2 Tom's ;)

Steve-O

Avatar

Dit was een topfilm. Hoop dat Miller gauw aan de slag gaat met het vervolg. We hebben meer van dit nodig.

Robbepost

Avatar

Heerlijke film inderdaad!

Teknoootje

Avatar

Het was een leuk actiefilmpje. Maar waar de vorige delen echt om max draaien, vond ik hem in Fury Road best wel naar de achtergrond gezet te zijn. Daardoor had ik niet echt het idee om naar een Mad max film te kijken.

Dirk Diggler

Avatar

Geniale aktiefilm, beste bioservaring in jaaaaaren

nieuwslaatste nieuws

meest populair