Zoë Kravitz licht 'Mad Max: Fury Road'-ruzies toe

Zoë Kravitz licht 'Mad Max: Fury Road'-ruzies toe

Hoofdrolspelers Tom Hardy en Charlize Theron kregen het dikwijls aan de stok op de set.

Hoewel Mad Max: Fury Road diens vruchten heeft afgeworpen door veel succes te boeken middels goede recensies en een aardige verdienste aan de kassa, liep het maken van de actiefilm niet helemaal op rolletjes. Menigmaal vlogen acteurs Tom Hardy en Charlize Theron elkaar namelijk in de haren. Als we de laatstgenoemde moeten geloven lag dat voornamelijk aan de Engelsman, maar Zoë Kravitz (die een bijrol vervulde) heeft zo haar eigen visie.

Tijdens een interview in het programma Watch What Happens Live vertelde ze: "Ze konden het niet goed met elkaar vinden. We waren ook al zo lang in de woestijn. Ik denk dat iedereen moe, in de war en lijdend aan heimwee was. Zes maanden lang zagen we niets anders dan zand. Je wordt er gek van, echt waar. Ik weet niet of het om één probleem tussen hen ging. Ik denk gewoon dat er geen connectie was. Het is net als zomerkamp. Op een gegeven moment heeft iedereen wel een probleem met een ander. Zo zijn we nu eenmaal."

Begin 2016 ging de 41-jarige Theron uitgebreid op het onderwerp in. Zij gaf eveneens aan dat ze niet konden opschieten, maar wel dat het voor een betere film zorgde. "Misschien, als we goede maatjes waren, zou de film tien keer slechter hebben uitgepakt," vertelde ze. Theron onthulde verder dat ze naast elkaar gek maken ook elkaar respecteren. Aan het eind van de opnames gaf Hardy haar een cadeau - een zelfportret met achterop een rode handafdruk en de volgende verklaring: "Je bent een absolute nachtmerrie, maar ook verdomd geweldig. Ik zal je soort van missen. Met liefde, Tommy."



NieuwsFilm

meest populair