Carnage is villain in 'Venom' en nog twee spin-offs in de lucht

Sony's Marvel Cinematic Universe komt eraan.

The Hollywood Reporter meldt dat Sony grootste plannen heeft met hun Spider-Man filmuniversum, zeg maar het Sony's Marvel Cinematic Universe. Niet alleen is er nieuws over de slechterik in Venom, ook lijken er twee nieuwe films bekend.

Als eerste meldt THR dat in Venom van regisseur Ruben Fleischer (Gangster Squad) de slechterik niemand minder dan Carnage is. Deze slechterik zal het opnemen tegen Eddie Brock / Venom, gespeeld de reeds aangetrokken Tom Hardy.

Bekijk de afbeelding
Als tweede weet THR te melden dat Sony werkt aan projecten rond de slechteriken Kraven the Hunter en Mysterio. Het is nog niet duidelijk of ze gezamenlijk in een film komen of dat ze eigen films krijgen in het Spider-Man hoekje van Marvel Cinematic Universe. Eerder werd Black Cat en Silver Sable al aangekondigd. Sony zou Tom Holland, vertolker van Spider-Man in Marvel Studios' MCU, in de films willen hebben.

Bekijk de afbeelding
Als laatste neemt THR dat in het in 2019 te verschijnen vervolg op Spider-Man: Homecoming Spidey zijn krachten bundelt met een andere Avenger. Eigenlijk zoals dat nu gebeurt met Iron Man.

"Homecoming 2" staat gepland voor 5 juli 2019. Venom trapt af op 5 oktober 2018 en de opnames zouden in september van start gaan.



NieuwsFilm

meest populair