The Joker terug in 'Gotham City Sirens'?

The Joker terug in 'Gotham City Sirens'?

En Jared Leto over Wonder Woman.

Het mag bekend zijn dat acteur Jared Leto alles behalve positief gestemd was over de bioscoopversie van de DC-film Suicide Squad. Hij leek zelfs niet meer terug te willen keren in de DC-filmwereld. Maar wil hij dat nu wel in Gotham City Sirens?

"Ik heb geen idee. Er gebeurt veel rond dat geheel en we zullen zien wat daarna gebeurt," aldus Leto tegenover Entertainment Weekly over een mogelijk optreden in de film waarin onder meer Margot Robbie te zien zal zijn, als Harley Quinn. Op basis van zijn reactie lijkt er nog wel open voor te staan, dus wie weet krijgen we The Joker en Quinn alsnog opnieuw gezamenlijk te zien krijgen.

Gotham City Sirens werd vrij snel na de eerste Suicide Squad aangekondigd, maar daarna werd het vrijwel stil rond het project waaraan ook Suicide Squad-regisseur David Ayer is gekoppeld.

Waar Leto behoorlijk ontstemd was over Suicide Squad, is hij laaiend enthousiast over Wonder Woman: "Ik ben de film gezien. Ik vond hem geweldig, waanzinnig. Ze hebben zo'n goede prestatie afgeleverd. Ik keek Wonder Woman als een kind en ik heb me enorm vermaakt. We huurden een bioscoop af en de complete crew was aanwezig. Het was erg leuk, en we vonden de film allemaal vermakelijk."

Ook Suicide Squad 2 zou in ontwikkeling zijn, maar ook over die film is de laatste maanden weinig meer vernomen.



NieuwsFilm

meest populair