Algemeen

'The Conjuring 3' komt er aan

Ed en Lorraine Warren gaan weer op bovennatuurlijk onderzoek.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 16:48 in Algemeen
Er komt een nieuwe The Conjuring aan. David Leslie Johnson, schrijver van onder andere The Conjuring 2 is door New Line Cinema aangesteld om een derde horrorfilm in de reeks te gaan schrijven. Dit nadat de eerste twee met zijn tweeën samen wereldwijd meer dan 638 miljoen dollar opbrachten.

James Wan, schrijver, producent en regisseur van de eerste twee Conjurings, zal waarschijnlijk ook weer van de partij zijn bij The Conjuring 3. Maar niet in dezelfde rol als voorheen. James Wan regisseerde de eerste The Conjuring (die met een opbrengst van 42 miljoen dollar nog altijd het record heeft voor beste openingsweekend voor een horrorfilm die geen sequel is) en schreef, produceerde en regisseerde de tweede film. Deze keer is de verwachting dat Wan nog wel zal produceren maar niet regisseren. Wan is momenteel bezig met de regie van Aquaman.

Schrijver David Leslie Johnson schreef ook mee aan de waterman, maar is bij horrorfans vooral bekend van Orphan, de reboot van A Nightmare on Elm Street en dus van The Conjuring 2.

Wat wordt het verhaal van The Conjuring 3? Dat wordt nog strikt geheim gehouden. Wel is al losgelaten dat ook deze film op een echt onderzoek naar paranormale activiteit van het echt bestaande echtpaar Ed en Lorraine Warren zal gebaseerd worden.

The Conjuring 3 wordt de zevende film in de 'Conjuverse', na The Conjuring, The Conjuring 2, Annabelle, Annabelle: Creation, [https://www.filmtotaal.nl/film/30648]The Nun[/film] en The Crooked Man (die nu ontwikkeld wordt).

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Shifty777

Avatar

Die zag ik nou echt niet aankomen! Nee, alle gekheid op een stokje, de tweede vond ik toch wat te langdradig en af en toe de focus missen. Zonder Wan ben ik benieuwd wat die derde gaat doen, maar ik verwacht dat het er langzaam op achteruit zal gaan.

Master Of Films

Avatar

Ja hallo zeg. Ik moet nog deel 2 en Annabelle: Creation gaan kijken. Beetje gas teruggeven graag. Even rekening houden met Master of Films kijklijstje.

Decepticon

Avatar

Yes, kom maar op, ik vind The Conjuring 2 net zo goed en sterk als de eerste.
Met Wan als producent komt het vast wel goed, ik ben benieuwd wie als regisseur wordt aangesteld.

meanrat

Avatar

De tweede Conjuring was niet zo best. Ik zit dus niet zo te wachten op een derde.

Goku32

Avatar

Deel 1 was geweldig
Deel 2 was een leuke film niet geweldig of zo. Ben benieuwd naar deel 3 maar nu wan geen tijd heeft is wel jammer

nieuwslaatste nieuws