Bioscoopfilms week 26: Baby Driver, Donkeyote & meer

Bioscoopfilms week 26: Baby Driver, Donkeyote & meer

Welke films draaien vanaf deze week allemaal in de bioscoop?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda.

Baby Driver (2017)


Bekijk de afbeeldingRegie: Edgar Wright | Cast: Lily James, Jon Bernthal, Kevin Spacey, Jon Hamm

Nadat hij er in geluisd wordt om te werken voor een misdaadbaas, moet een jonge chauffeur meedoen aan een verdoemde overval.

Lees de recensie van Baby Driver geschreven door Jan Roselaar -

Bekijk de trailer van Baby Driver.

Donkeyote (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chico Pereira | Cast: Paca Molera Pereira, Mamen Gómez Heredia, Manuel Molera Aparicio

Manolo is een 73-jarige Andalusiër. Hij heeft last van zijn botten, loopt niet meer zo soepel als vroeger, maar beschikt over een onverzettelijke geest. Manolo is van zins het Trail of Tears in Amerika na te lopen, samen met zijn trouwe, maar koppige ezel Gorríon. Maar hoe realistisch is dat nog, gezien zijn fysieke staat van zijn?

Lees de recensie van Donkeyote geschreven door Martijn -

Bekijk de trailer van Donkeyote.

Pop Aye (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kirsten Tan | Cast: Thaneth Warakulnukroh, Penpak Sirikul, Bong

Bij toeval stuit de in het leven teleurgestelde architect Thana in de straten van Bangkok op zijn lang verloren gewaande olifant. Thana neemt de olifant eerst mee naar huis, en gaat er daarna mee op pad. Samen maken ze een reis door Thailand, op zoek naar de boerderij waar ze ooit samen opgroeiden. Bekijk de trailer van Pop Aye.

Les fantômes d'Ismaël (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Arnaud Desplechin | Cast: Marion Cotillard, Charlotte Gainsbourg, Louis Garrel, Mathieu Amalric

Ismaël Vuillard maakt films. Hij is bezig met een film over Ivan, een aparte diplomaat, geïnspireerd door het leven van Ismaëls broer. Samen met Bloom, zijn meester en schoonvader, rouwt Ismaël nog steeds om de dood van Carlotta, die al twintig jaar overleden is. Toch is hij een nieuw leven begonnen Sylvia. Sylvia is het licht van zijn leven. Gek wordende door zijn problemen stapt hij van de set af en laat de opnames achter zich. Hij trekt zich terug als een kluizenaar in zijn ouderlijk huis in Roubaix, samen met de geesten van zijn verleden - letterlijk.

Lees de recensie van Les fantômes d'Ismaël geschreven door Martijn -

Bekijk de trailer van Les fantômes d'Ismaël.

Buena Vista Social Club: Adios (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lucy Walker | Cast: Ibrahim Ferrer, Omara Portuondo, Guajirito Mirabal, Manuel 'Guajiro' Mirabal

Bezoek de overgebleven leden van de oorspronkelijke Buena Vista Social Club en verken hun bijdrage aan de onbekende geschiedenis van Cuba.

Lees de recensie van Buena Vista Social Club: Adios geschreven door Jan Roselaar -

Bekijk de trailer van Buena Vista Social Club: Adios.

NieuwsFilm

meest populair