Tweede 'Spider-Man' heeft nieuwe slechteriken en start gelijk na 'Avengers 4'

Welke zou je willen zien?

Volgende week verschijnt Spider-Man: Homecoming (RT = 93%) in de Nederlandse bioscopen en het lijkt vooral een actierijke en zeer humoristische aftrap te worden. Het tweede deel komt over 2 jaar uit en over dat deel is nu weer wat meer bekend.

Start gelijk na Avengers 4


Producent Amy Pascal heeft tegenover Fandom iets meer prijsgegeven over de setting van het vervolg: "Ik denk dat we ons moeten focussen op de Spider-Man (Tom Holland) die we zagen in Civil War, in deze film en daarna in de Avengers-film zit. En wij starten nu met de volgende Spider-Man, welke enkele minuten nadat het verhaal van Avengers 4 is opgehouden."

Nieuwe slechteriken

Marvel Studios-baas heeft goed nieuws. Tegenover HeyUGuys verzekert hij dat we in het vervolg geen bekende villains te zien krijgen. "We hebben het er nog niet over gehad. Wat hier leuk aan is, is dat Spider-Man voor het eerst voorkomt in het MCU. En de eerste keer dat hij gespeeld wordt door een acteur die de leeftijd heeft die Spidey lange tijd had in de comics. En, zoals Michael Keaton doet met Vulture, kunnen we villains ontdekken die we nog niet eerder hebben gezien. Spidey heeft veel waanzinnige tegenstanders. Op een zeker moment denk ik dat het interessant is om eerder getoonde personages te laten zien, maar voor nu denken we dat er genoeg nieuwe zijn om mee te spelen."

Jon Watts' tweede Spider-Man staat gepland voor juli 2019.



NieuwsFilm

meest populair