'Avengers: Infinity War' wordt "grootste film allertijden"

'Avengers: Infinity War' wordt "grootste film allertijden"

Tom Holland vindt dat er nauwelijks marketing nodig is.

Tom Holland had een interview met de Toronto Sun en maakte grote claims rond Marvel-film Avengers: Infinity War. Natuurlijk kan de acteur geen details geven over de film van regisseurs Anthony en Joe Russo, maar hij heeft wel al scènes opgenomen en weet dus hoe grootschalig het geheel is. En hij weet natuurlijk hoe lang mensen uitkijken naar de strijd tussen de Avengers en de Guardians of the Galaxy enerzijds en Thanos (Josh Brolin) anderzijds.

Wat Holland betreft is er nauwelijks marketing nodig voor de film: "Dat is helemaal niet nodig. Het wordt de grootste film allertijden. Geloof me, niemand is er klaar voor." Waarmee Holland zich min of meer naast acteur Chris Pratt schaart. Die noemde Infinity War al eens een "gigantisch spektakel" dat "het genre overstijgt".

Toch kunnen we erop hopen binnenkort al een eerste teaser te krijgen voor de film. De release staat immers al gepland voor mei 2018 en dat is minder dan een jaar van nu. Wellicht dat Marvel nog even wacht tot Spider-Man: Homecoming (vanaf morgen) in de bioscoop draait en dan meer marketing voor Infinity War gaat doen. Wie weet krijgen we bijvoorbeeld tijdens de San Diego Comic-Con een poster voor de film.

Verder duurt de opbouw nog wel even, want er staan naast Homecoming nog twee films te wachten: Thor: Ragnarok in november 2017 en Black Panther in februari 2018.

NieuwsFilm

meest populair